Cellulight – Elmiplant

Descopera noile formule Cellulight de la Elmiplant! Un cocktail revolutionar de ingrediente active anticelulitice – Guarana, Piper Negru si Alge Marine – care reduce vizibil, cu 83%, aspectul de coaja de portocala'.

 

Continand de 2-3 ori mai multa cafeina decat cafeaua sau ceaiul, Guarana activeaza metabolismul si dreneaza toxinele din tesuturi. Algele marine actioneaza la nivelul depunerilor de grasime, reducand aspectul de coaja de portocala', in timp ce Piperul Negru are efect termic, ce stimuleaza micro-circulatia si arde grasimile.
*Rezultate dovedite clinic pe 18 femei dupa 2 luni de folosire.

Cellulight – crema exfolianta de dus (200 ml – 12 Ron)
E timpul sa lasi zatul in ceasca si sa nu mai ghicesti ce e bun pentru pielea ta. Crema exfolianta de dus Cellulight elimina celulele moarte si imbunatateste circulatia sangvina, pregatind pielea pentru masajul anticelulitic.

Cellulight – crema pentru masaj anticelulitic (200 ml – 17 Ron)
O crema care face celulita sa roseasca! Intensa, eficienta, crema Cellulight este special conceputa pentru masajul corporal, avand efectul fierbinte specific cremelor profesionale folosite in cabinetele de cosmetica. Are actiune locala de incalzire a pielii cu rol in stimularea micro-circulatiei si in arderea grasimilor. 

Cellulight – gel anticelulitic pentru drenaj (200 ml – 16.5 Ron)
Gelul anticelulitic pentru Drenaj Cellulight are un efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa si permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a celulitei. Are actiune locala de incalzire a pielii cu rol in stimularea micro-circulatiei si in arderea grasimilor.

Cellulight – ulei pentru masaj anticelulitic (200 ml – 18 Ron)
Dupa un masaj energic cu uleiul Cellulight, celulita va aluneca de pe pielea ta. Uleiul de Masline iti hraneste si hidrateaza pielea, restabilindu-i supletea si fermitatea, in timp ce Vitamina E protejeaza eficient echilibrul natural al pielii.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice