Centrul Medical Unirea a inaugurat un spital de pediatrie in centrul capitalei

CMU, operatorul de servicii medicale private cu cea mai mare acoperire din tara, a deschis un spital de pediatrie in centrul Bucurestiului.

CMU Dorobanti este localizat in Calea Dorobanti, nr. 240 si cuprinde un spital de pediatrie, servicii de policlinica si un centru de diabet pentru copii si adulti, reprezentand o investitie de aproximativ 1 milion de Euro.

CMU Dorobanti reprezinta un concept integrat de servicii medicale si este format dintr-un ambulatoriu cu 20 de cabinete medicale de specialitate si un spital de pediatrie cu o capacitate de 10 paturi.

O echipa de 35 de medici specialisti vor oferi zilnic la CMU Dorobanti servicii de pediatrie, radiologie, ecografie, cardiologie, kinetoterapie, ORL, obstetrica-ginecologie, oftalmologie, gastroenterologie, infectioase si nefrologie.

Pacientii CMU vor beneficia in exclusivitate si de expertiza renumitului prof dr Nicolae Hancu, presedinte al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, care va profesa si in Bucuresti, dupa o indelunga colaborare cu CMU Cluj.

Ca si noutate operationala si model de business medical este centrul de diabet zaharat pentru copii si adulti in care un pacient cu aceasta afectiune poate fi evaluat pe parcursul unei zile pentru determinarea complicatiilor neurologice, oftalmologice si cardiologice.

Centrul este dotat cu aparatura medicala performanta printre care se numara retino-fotograf pentru diagnosticarea complicatiilor oculare ale diabetului, neurometru pentru diagnosticul complicatiilor neurologice sau In body pentru evaluarea pacientilor cu tulburari in metabolismul grasimilor.

„Succesul CMU Kids, prima policlinica de copii deschisa in 2008, ne-a atras atentia asupra unei nevoi reale existente in Bucuresti: un spital pentru copii care sa integreze serviciul de urgenta, precum si toate specialitatile pediatrice necesare. Sunt foarte mandru sa anunt ca aceasta este cea mai mare clinica CMU din centrul Bucurestiului care va opera sub conducerea D-lui Conferentiar Dr. Doru Dumbrava.”, a declarat Dr. Wargha Enayati Director General CMU.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri