Cereale Aptamil cu Pronutravi+

Nutriția în primele 1.000 de zile de viață are un rol decisiv pentru sănătatea viitorului adult. Diversificarea este un moment semnificativ în alimentația bebelușului și orice mămică își dorește să îi ofere micuțului său tot ce este mai bun. Descoperirea gusturilor și texturilor noi fiind o etapă fundamentală în dezvoltarea acestuia.

Bebelușul începe să-și manifeste independența și personalitatea și se confruntă cu prima schimbare majoră: trecerea la alimentația solidă. Așadar, pentru a face trecerea cât mai ușoară, cerealele sunt primul aliment recomandat atunci când începi diversificarea pentru că aduc un plus de energie necesar micuțului.

Începând cu luna octombrie, Nutricia Aptamil lansează Cerealele Aptamil care contribuie în mod natural la funcționarea sistemului imunitar și dezvoltarea creierului*.

Sunt singurele cereale care conțin Pronutravi+, un complex unic de ingrediente compus din vitaminele A și C care contribuie în mod natural la funcționarea sistemului imunitar, precum și Fier și Iod, minerale esențiale care contribuie la dezvoltarea normală a creierului. Aptamil vine în ajutorul mămicilor cu 4 tipuri de cereale premium, fără zahăr adăugat, fără conservanți sau coloranți artificiali, ce conțin cereale și fructe de cea mai bună calitate.

Aptamil 6 luni + Cereale cu lapte, porumb, orez și banane,

Aptamil 6 luni + 7 cereale fără lapte

Aptamil 8 luni + 3 cereale cu lapte și 3 fructe

Aptamil 8 luni + Cereale cu lapte și 5 fructe


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news