Chef Florin Dumitrescu: „Va trebui să găsesc un desert pentru puştoaica mea“

Ei sunt convinşi că le-a fost scris să fie împreună. În plus, cred în miracole, pentru că au avut parte de unul. Ştiu că îi aşteaptă o mare schimbare şi au emoţii. Ştiu că miracolul este… fată. Tocmai ai aflat că peste mai puţin de trei luni Florin Dumitrescu (MasterChef – Pro Tv) va deveni tată.

 

 

Văd că pentru moment sunteţi foarte relaxaţi. Mă întreb cât va mai dura distracţia.

Cristina: Eu sper să ne ţină mult şi bine! (râde)

Florin: Nu, nu! O să mai dureze câteva luni, până vine puştoaica. Până în ziua în care o să ajungem acasă cu fata şi o să ne întrebăm ce-i de făcut. Până când o să plângă prima oară şi noi o să avem atac de panică.

 

Ce te sperie cel mai tare din ceea ce urmează?

F: Că nu o să mă mai iubească pe mine Cristina, că o s-o iubească mai mult pe fată. Problema e că nu o să fie aşa, s-ar putea să o iubesc eu mai mult pe fată decât pe ea, pentru că cea mică s-ar putea să-mi dea mai multă atenţie mie decât ei. E fata mea!

C: Când am aflat că sunt însărcinată, m-am panicat puţin. A fost ceva neprevăzut, un miracol, chiar. Iar Florin era atât de relaxat, mi-a spus „stai liniştită, o să fie bine!

 

cristina-si-florinCum te-a anunţat Cristina că e însărcinată?

F: Eu stăteam în pat, mă jucam pe laptop. Ţin minte şi acum că mă jucam Fifa Manager 2012. Foarte liniştit eram. Vine Cristina la mine foarte speriată şi-mi spune: „Florin, o să fac un test de sarcină. M-a anunţat apoi că e pozitiv. Iar eu i-am spus „Bravo! Chiar eram calm, pentru că eu îmi doresc copii.

 

Care a fost primul lucru care ţi-a trecut prin gând când ai aflat că vei fi tată?

F: „Mission accomplished! Ştiam că are nişte complicaţii de sănătate, de aceea primul meu gând a fost acesta… Oricum, nouă ne-a fost scris să fim împreună.

 

La începutul relaţiei cu Cristina i-ai dedicat un desert. Acum, că va deveni mamă, e timpul să inventezi altul.

F: O să trebuiască să găsesc un desert pentru puştoaica mea. Trebuie să o las un pic să-şi formeze personalitatea, caracterul, gusturile şi, în maximum cinci ani, îi fac desertul. Să vedem cum evoluează, spre ce fel de muzică, de activităţi se va îndrepta. Sunt curios ce culoare vor avea ochii… Momentan nu ştiu nimic. Ştiu doar că va fi perfectă, altceva nu ştiu. Fizic vorbind, o să aibă o faţă foarte, foarte drăguţă, o să am puhoi de golani la uşă peste 16-17 ani. (râde) Acum că am dat drumul la producţie, mă gândeam că ar fi cazul, imediat după, să urmeze şi un băiat.

 

Cristina, tu ce nu ai vrea să moştenească fetiţa de la Florin şi ce ţi-ai dori să preia de la el?

F: Pot să ies să fumez? Vreau să fie o surpriză pentru mine răspunsul ăsta, să citesc când apare revista. (râde)

C: Ce n-aş vrea… Sunt atât de multe! (râde) Glumesc. Cred că nu aş vrea să fie dezordonată, cum e el.

F: Sunt chestii pe care poţi să le spui şi chestii pe care nu poţi să le spui. (râde)

C: Ce mi-ar plăcea să moştenească de la el ar fi caracterul… Florin mi se pare un om foarte bun şi foarte drept, cu coloană vertebrală. Sunt atât de puţini oameni care mai au aşa ceva, mai ales bărbaţii.

 

Chef Florin DumitrescuTu, Florin, ce ai vrea să moştenească fetiţa de la Cristina şi ce nu ai vrea?

F: Vreau să fie frumoasă precum Cristina, dar nu aş vrea să fie panicoasă, să se sperie din orice, ca mama ei. Asta e singura problemă pe care Cristina trebuie să o depăşească.

 

Se întâmplă să te solicite Cristina în bucătărie în această perioadă? Ştiu că tu nu găteşti acasă deloc.

 F: Putem să fim sinceri? Judecând după poftele pe care le-a avut, am crezut că o să fie băiat, nu fată, pentru că a avut pofte de bărbat libidinos în toată regula. (râde) Ciorbă de burtă, bere, slănină… Ea, care nu a gustat în viaţa ei bere sau ciorbă de burtă. În primă fază, mâncam ciorbă de burtă de cinci ori pe săptămână. Bineînţeles că nu eu o găteam, nu am unde. Luam zilnic la pachet ciorbă de burtă.

 

Care crezi că va fi cea mai mare schimbare din viaţa ta după naşterea fetiţei, Florin?

C: Pot să-ţi răspund eu? Pentru prima oară, ar avea sentimentul de acasă. Şi mai e ceva… el e workaholic, el punea întotdeauna jobul înaintea iubirii. Când ne-am cunoscut mi-a zis aşa: „Să ştii că pentru un bucătar, munca lui e pe primul plan şi femeia pe al doilea. Şi dacă poţi să te obişnuieşti cu faptul că eşti pe locul doi, e ok, dacă nu, nu o să ne înţelegem. Bine, eu m-am luptat pentru planul întâi şi de multe ori cred că am reuşit. El a încercat să păstreze un echilibru. Sper ca, odată cu copilul, să reuşească să se echilibreze şi mai bine, iar viaţa de familie să fie pe primul loc.

 

Judecând după personalităţile voastre, care dintre voi credeţi că va fi părintele exigent?

C: Eu! (râde) El va fi cel care se va juca cu fetiţa non-stop, pentru că el încă se joacă. (râde) Probabil că eu va trebui să fiu cea care zice „hai, mergeţi la masă, la spălat, la culcare. Eu voi fi cu organizarea şi va trebui să fiu mai exigentă. Asta în primă fază. Şi apoi probabil că el va deveni mai exigent.

 

Citește mai multe aici

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii