Chiftele din dovlecei

Ingrediente:

2 dovlecei,
1 ou,
3 cartofi,
sare, piper,
2 linguri faina,
3 catei de usturoi,
ulei pentru prajit,
patrunjel, oregano

Preparare:

Dovleceii se curata de coaja, se rad pe razatoarea mare intr-un castron si se presara cu sare. Se lasa sa stea o ora pentru a lasa apa dupa care se storc bine. Cartofii se rad pe razatoarea mica si se scurg de apa. Se pun intr-un castron dovleacul si cartoful, se adauga oul, faina, usturoiul, piper, sare, patrunjelul tocat, si oregano, amestecand totul bine. Se ia cu lingura din compozitie si se pune intr-o tigaie in ulei incins sa se prajeasca, iar apoi le punem pe hartie, sa asoarba uleiul de la prajit. Se servesc chiftelele cu branza telemea si sos de iaurt.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton