Ciorba de burta

Ingrediente:

1 kg burta de vita,
1 rasol,
1-2 morcovi,
1radacina patrunjel,
1 ceapa,
3-4 oua,
50-300 g smantana,
2-3 linguri otet de mere cu miere,
piper, sare, verdeata.

Preparare:

Se fierbe burta cu rasolul timp de 1-2 ore. Se scoate carnea din zeama si se strecoara ciorba. Se adauga morcovul, patrunjelul si ceapa in ciorba strecurata. Se sareaza si pipereaza. Se mai fierbe inca 10-15 minute. Intre timp, se taie burta fasii si se desprinde carnea de pe rasol si se toaca marunt. Se pune carnea la loc alaturi de zarzavat in ciorba. Separat, intr-un castron, se bat ouale, se amesteca cu smantana si otetul. Se toarna amestecul in ciorba si se da un clocot. Se presara verdeata. Pofta buna!

Recomandari
Redactia.ro
RTV
ziareonline.ro
Proiecte speciale
Unica.ro
Huff
Faxnews
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Supe, ciorbe