Ciorba de pastai

Ingrediente:

600 gr pastai galbene,
1 ceapa mare,
3 morcovi,
1 patrunjel,
2 fire leustean,
patrunjel verde,
150 ml smantana,
un ou,
3 catei usturoi,
100 ml bulion,
sare, putin ulei

Preparare:

Pastaile se curata la capete si se rup in 2-3 bucati. Curatam ceapa, o tocam marunt si o calim in putin ulei. Adaugam morcovii si patrunjelul taiati rondele apoi pastaile. Umplem oala cu apa si lasam sa fiarba. Dregem ciorba cu ou batut si smantana- batem oul, adaugam smantana cateva polonice de ciorba fierbinte- asta pentru a aduce smantana la temperatura ciorbei, sa nu se branzeasca, adaugam usturoiul pisat, sare, bulion si verdeata.

Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Supe, ciorbe