Ciuperci umplute cu piept de pui

Ingrediente:

600 g ciuperci proaspete
1 ceapa potrivita
200 g piept de pui
1 ou
5 g cimbru
sare, piper dupa gust
putin vin alb

Preparare:

Se curata ciupercile de pielita si se indeparteaza piciorusele, se spala si se pun intr-un castron cu apa calduta si putin otet. Se da prin masina de tocat pieptul de pui.  Se taie ceapa si se caleste in putin ulei (se adauga putina apa peste ea ca sa nu se arda) , apoi se adauga pieptul de pui, cimbrul si piciorusele de la ciupercute taiate cubulete.

Se caleste totul la foc potrivit timp de 10 min si apoi se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se adauga un ou si se amesteca. Se umple fiecare ciupercuta cu compozitie si se aseaza intr-o tava. Se da la cuptor pentru 30 minute si cand sunt aproape gata se stropesc cu putin vin alb. Se servesc calde. Pofta buna!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton