Cizme pentru băieți și fete – Cele mai bune modele pentru iarnă

Pe măsură ce iarna își intră în rol, este important ca cei mici să dețină o selecție de ghete care să îi mențină călduroși și să le ofere confort. Și indiferent că ai nevoie de o pereche de ghete băieți sau ghete fetiță, există cu siguranță modele excelente disponibile pentru achiziționare în acest sezon. De la ghete impermeabile, la modele elegante, care să se potrivească cu orice ținută, vei găsi un model potrivit pentru copilul tău.

La ce să fii atent când cumperi ghete pentru băieți sau fete?

Când vine vorba de cumpărarea unei perechi de ghete pentru copii, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont. În primul rând, asigură-te că ghetele pe care le alegi se vor potrivi bine copilului tău. El sau ea ar trebui să poată merge confortabil în ele, fără să se simtă constrâns sau înghesuit. În al doilea rând, gândește-te la stilul de gheată pe care îl dorești. Există stiluri tradiționale, cum ar fi cizmele de cowboy și ghetele de ploaie, precum și opțiuni mai contemporane, cum ar fi cizmele Chelsea și cele tip oxford. 

Și, în cele din urmă, ia în considerare condițiile meteorologice în care copilul tău va purta aceste ghete cel mai des – dacă sunt destinate utilizării pe vreme rece, de exemplu, atunci asigură-te că sunt impermeabilizate și căptușite cu izolație.

Care sunt cele mai bune ghete pentru băieți și fete?

Poate fi dificil să găsești ghetele perfecte atât pentru băieți, cât și pentru fete, deoarece fiecare persoană are forme și dimensiuni diferite ale picioarelor. De aceea, este important să alegi cizme care se potrivesc bine și sunt confortabile, indiferent de sexul copilului tău.

Există o varietate de tipuri de cizme pentru băieți și fete, fiecare cu propriile caracteristici și beneficii unice. Cele mai comune sunt ghetele de iarnă din piele naturală, îmblănite, negre, colorate sau cu imprimeuri vesele. Acestea au tălpi groase și căptușeală suplimentară în jurul gleznei și al călcâiului pentru a proteja împotriva loviturilor și șocurilor. 

Ghetele de zăpadă sunt perfecte pentru un climat mai rece și pentru o izolație suplimentară în timpul lunilor de iarnă. Ele vin în mai multe stiluri diferite, inclusiv botine cu șiret, botine cu fermoar, botine slip on.

Ghetele înalte vor oferi un plus de înălțime, oferind în același timp o stabilitate superioară atunci când copilul tău merge. De obicei, acestea au o talpă mai ridicată pentru a-l ajuta să se mențină stabil. 

Diferitele tipuri de cizme și caracteristicile lor

Când vine vorba de cizme, băieții și fetele au câteva opțiuni diferite din care pot alege. Pentru băieți, alege ghete baieti cu o construcție robustă și rezistentă la apă pentru condiții meteo extreme. De asemenea, optează pentru modele cu tracțiune pe toate suprafețele pentru o aderență îmbunătățită atunci când cel mic merge sau aleargă, dar și o permeabilitate la aer pentru o respirabilitate superioară în medii calde și umede.

Pentru fete, optează pentru ghete fetita cu o construcție cu talpă moale care este delicată cu pielea, dar care oferă o bună durabilitate și protecție împotriva uzurii și ruperii. Alege modele ce dispun de curele reglabile pentru o potrivire personalizată și un look plăcut. 

Ghetele pot fi unul dintre cei mai eleganți și mai confortabili pantofi pe care cei mici îi pot avea. În fiecare sezon, mărcile vin cu noi colecții de ghete băieți și ghete fetiță pentru orice ocazie, de la casual la formal. Cu atât de multe mărci care concurează pe piață, este greu să te decizi care sunt cele mai bune stiluri și modele atunci când faci cumpărături. Poți alege un model care este elegant, confortabil și, de asemenea, accesibil. Toți acești factori ar trebui luați în considerare atunci când selectezi o pereche de ghete pentru copilul tău.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton