Clasic – Noua apariție din colecția de stilouri „Plăcerea de a scrie”

Începând cu luna februarie, Libertatea îți aduce la fiecare două săptămâni câte o nouă apariție din colecția de stilouri Plăcerea de a scrie'. Acum poți cumpăra stiloul Clasic doar de pe colecții.libertatea.ro sau de la chioșcurile de difuzare a presei! Acesta vine însoțit de o revistă despre tradiția scrisului și istoria stilourilor.

Este o selecție atentă a stilourilor care convertesc cu ușurință scrisul într-o veritabilă artă! Întregul set cuprinde 40 de stilouri elegante și delicate, care au fost fabricate cu materiale de cea mai înaltă calitate. Sunt metalice cu cerneală tip rezervă, utile oriunde și oricând.

Clasic – noul stilou din colecția Plăcerea de a scrie'

Scrisul cu stiloul dă senzația unei intimități a scriitorului pe care nu o regăsim nici când folosim creionul, pixul sau tastatura.

„Arta scrisului de mână ne stimuleaza controlul asupra mâinii, ne ajută să ne coordonăm privirea cu mișcarea degetelor. Scrisul de mână exprimă sufletul nostru, stilul sau personalitatea', scria Umberto Eco.

Atenția, creativitatea, puterea de concentrare sau memoria, toate aceste aptitudini se îmbunătățesc vizibil în cazul persoanelor care folosesc stiloul în viața de zi cu zi.

Acest instrument de scris te ajută să îți dezvolți și dexteritatea, precum și coordonarea mișcărilor și favorizează o scriere cursivă și elegantă. Dă un touch personal indiferent dacă scrii o carte, notezi într-un jurnal sau îți aduni notițele dintr-o întâlnire business în agenda ta.

Precomandă edițiile din luna aprilie pentru colecția de stilouri!

Pachetul include: MAJESTIC – ediția nr. 5 (Colecția de Stilouri), CLASIC – ediția nr. 6 (Colecția de Stilouri).

Livrarea pentru această precomandă se face după data de 22 aprilie 2022. Atenție! Comenzile nu sunt procesate în weekend și în perioada sărbătorilor legale. Pot exista întârzieri în contextul vacanței din perioada sărbătorilor pascale.

În cazul în care achiziționați și un alt produs în coș de pe colecții.libertatea.ro, pe lângă pachetul de precomandă, livrarea se va face în același timp cu precomanda!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse