Clatite cu ciuperci si smantana

Ingrediente:

500 g ciuperci,
500 g faina,
4 oua,
500 ml lapte,
200 ml ulei,
ceapa,
100 g unt,
500 g smantana,
sare si piper dupa gust

Preparare:

Din faina, oua, lapte si sare se prepara o compozitie de clatite din care se fac foi. Intr-un vas se caleste in unt mai intai ceapa taiata marunt apoi se adauga ciupercile taiate felii subtiri, lasandu-se la prajit circa 20 de minute. In acest timp se adauga putina faina, sare si piper.

Dupa ce s-au racit, se amesteca cu 300 g smantana si se dau la cuptor circa 20 de minute. Cu aceasta compozitie se umplu foile de clatite, se aseaza intr-o tava, deasupra se toarna restul de smantana si se tin putin la cuptor. Se consuma, de preferinta, calde.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Aperitive si gustari