Clinica Stomatologica Trident si Farmaciile DONA rasplatesc fidelitatea

In luna cadourilor, Clinica stomatologica Trident si farmaciile DONA isi rasfata cumparatorii prin campania  „Rasplatim fidelitatea'.


Clinica Stomatologica Trident alaturi de Farmaciile DONA lanseaza campania Rasplatim Fidelitatea! Prin aceasta campanie, clinica Trident ofera cadou cumparatorilor ce  trec pragul farmaciilor DONA si achizitioneaza produse in valoare de 100 lei un voucher in valoare de 150 lei si un discount de 50% pentru un detartraj si un periaj profesional. Voucherul poate fi folosit fie de persoana care il primeste fie poate fi daruit.

Ziua de 1 Decembrie este o zi speciala, pentru noi toti! Faptul ca lansam aceasta campanie chiar de ziua noastra, a tuturor romanilor de pretutindeni o face de 1918 ori mai speciala pentru noi! Atat pentru Clinica Trident cat si pentru farmaciile DONA este o onoare ca de ziua romanilor, in luna cadourilor,  sa ne rasplatim partenerii . Spun parteneri deoarece , asa cum spune  si sloganul  clinicii Trident noi ne tratam pacientii cu drag, fiecare dintre ei fiind foarte important pentru noi.  Acesta este si motivul pentru care Clinica Trident alaturi de farmaciile DONA  lanseaza aceasta campanie- campanie dedicata tuturor romanilor', afirma Cosmin Ulman, Director Asociat al Clinicii Trident si medic dentist.

Detaliile aferente campaniei – referitoare la orarul si framaciile in care se deruleaza campanile gasiti pe wwwclinicatrident.ro si www.farmaciileDONA.ro.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri