Cloud 9 – o nouă premieră pe Disney Channel

Disney Channel  anunță premiera mult-aşteptatului film Cloud 9, cu Dove Cameron si Luke Benward („Ravenswood,” „Baft[, Charlie”)  în rolurile principale, pe 15 martie, la 11:30. Tânăra actriţă talentată este cunoscută de telespectatorii Disney Channel pentru rolul dublu din serialul de succes Liv şi Maddie.

 

Acţiunea din Cloud 9 are loc deasupra munţilor acoperiţi de zăpadă, în lumea plină de adrenalină a snowboarding-ului competiţional. Filmul original Disney Channel „Cloud 9”, spune povestea a doi snowboarderi care trebuie să se auto-depăşească pentru a-şi realiza visele. Kayla Morgan este un snowboarder care a fost lăsat baltă de echipa sa şi Will Cloud este un fost campion de snowboard care se zbate să reuşească după ce cariera sa a luat sfârşit. Hotărâtă să facă performanţă în snowboard, Kayla descoperă în Will un mentor neaşteptat şi realizează că o poate ajuta să evolueze. Will acceptă fără tragere de inimă planul lui Kayla de a o antrena şi o testează pentru a vedea dacă îi place cu adevărat sportul. Cum cei doi se apropie, Will realizează că poate câştiga statutul de campion si că nimic nu este imposibil.

 

Dove Cameron joacă rolul lui Kayla, alături de Luke Benward (Fata contra Monstru, Baftă Charlie) în rolul lui Will, iar Ashley Tisdale, cunoscută din filmul Liceul Muzical, este producătorul executiv.

 

Creat pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 6-14 ani și familiile lor, „Cloud 9” este regizat de Paul Hoen („Hai să strălucim!”, „Tabăra de rock „), de 3 ori câştigător al premiilor DGA Awards.

Pe lângă Hoen și Tisdale, filmul îi are ca producători executivi pe Jessica Rhoades („Under Construction”, „Beauty & the Briefcase”) și Kirkland Tibbels. Scenariul „Cloud 9” a fost scris de Justin Ware și este produs de Salty Pictures, Inc. si Blondie Girl Productions.

 

Pe lângă talentații Luke Benward și Dove Cameron, filmul îi distribuie pe Mike C. Manning („Hawaii Five-O”, „Crash & Bernstein”) în rolul lui Nick Swift,  Kiersey Clemons („Austin și Ally”, „Baftă, Charlie”) în rolul lui Skye Sailor și Jeffrey Nordling („Body of Proof”, „24”) în rolul lui Sebastian Swift.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri