Club Smaraldino

Obiectivul clubului SMARALDINO este sa-i invete pe copii sa se joace, sa se distreze, sa relationeze.
Intr-un spatiu vesel si prietenos copilul tau isi poate invita prietenii sau colegii de clasa fie pentru a-si serba ziua de nastere sau ziua numelui, fie pentru a marca un moment foarte important din copilarie.

Pentru ca jocul este un job foarte serios pentru copilul tau, SMARALDINO a conceput un program distractiv full-time cu jocuri de creativitate, jocuri de socializare si de echipa, jocuri pentru dezvoltarea spiritului de competitie pozitiva.

Vacanta mica este camera in care fiecare copil se simte ca in vacanta chiar in mijlocul anului scolar. De ce?
Pentru ca atelierul de creatie si jocurile organizate il vor face sa uite de teme si de lectii. Jucariile mari si mici, trampolina si papucii zburatori sunt accesoriile care il vor ajuta sa se simta admirat si important. Nu lipsesc nici recompensele, cadouri din partea clubului, diplome si un card Smaraldino.

Litera mare este camera de joaca preferata a lui Smaraldino cu masa de air-hockey, foosball, biliard sau ping-pong, dans si Karaoke.

Cafeneaua Smaraldino este spatiul in care parintii pot astepta intr-o atmosfera placuta pana ce copilul isi incheie job-ul si pot arunca discret un ochi spre lumea copilariei.

Bucuresti, sector 2
Telefon: 0721.235.943
E-mail: [email protected]


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Locuri de joaca/Petreceri