Colectia „Cartea de acasa”

Colectie unica de literatura romana originala si completa.

Editura Erc Press lanseaza Colectia „Cartea de acasa”, o serie saptamanala de volume intr-o editie de lux, menita sa ofere cititorilor scrieri de referinta ale literaturii noastre clasice si contemporane.

„Cartea de acasa” reuneste, in volume legate cu maiestrie, scrieri veritabile, integrale, insotite de Glosare ce readuc in atentia cititorului cuvinte pierdute de vreme.

Documentarea a fost facuta din editii inaccesibile publicului larg pana acum, editii vechi, uneori unicate si originale, adunate din arhive si anticariate.

Aceasta debuteaza cu un volum consacrat operei lui Ion Creanga, „Amintiri din copilarie – Povesti. Povestiri” si poate fi gasit la toate chioscurile de ziare, intr-o prezentare unica, la pretul de doar 10.99 lei, in fiecare zi de luni.

Volumul „Amintiri din copilarie – Povesti. Povestiri”, caracterizat de umorul generat de starea de buna dispozitie, atrage prin exprimarile mucalite, caracterizarile pitoresti cu ajutorul cuvintelor familiale, combinatiile neasteptate de cuvinte, ironia, poreclele personajelor sau nenumaratele situatii si intamplari in care sunt puse personajele.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Mini-cultura