Colectia de lacuri Lycra Pro Colour Memory Rimmel

Rimmel iti prezinta noile colectii LYCRA Pro Colour Memory si LYCRA Pro French Manicure, pentru zilele in care iti doresti sa pastrezi lucrurile in limita unui sic minimalist.

Colectia de lacuri Lycra Pro Colour Memory RimmelNoua colectie LYCRA Pro Colour Memory vine ca o imbunatatire a legendarei formule de lunga durata, imbogatite cu LYCRA: sistemul Anti-Fade previne decolorarea, pentru a pastra culoarea incredibil de proaspata si vibranta pana la 10 zile.

Ceea ce este in aceeasi masura extraordinar este faptul ca LYCRA Pro este atat de usor de aplicat, datorita pensulei Maxi Brush cu un design special, a carei forma plata nu numai ca tine mai multa oja pe ea, dar se si adapteaza tuturor tipurilor de unghii, acoperind toata unghia printr-o singura aplicare.

Cele mai indraznete si mai luminoase nuante se regasesc printre cele 9 nuante 100% noi, de la Heart on Fire (327) – o nuanta de rosu autentic – pana la Cocktail Passion (313), ce aminteste de nuanta mandarinei.

Pe de alta parte, colectia-capsula LYCRA Pro French Manicure, cuprinde patru nuante pure, proaspete, toate dispunand de sistemul impotriva decolorarii Anti-Fade si de fantastica pensula LYCRA Pro Maxi Brush – pentru un finish perfect rafinat. Noua nuanta Peach Delicacy (470) se alatura celor 3 nuante deja existente: French Rose (445), French Ivory (433) si French Lingerie (444).

Cine altcineva sa reprezinte noile culori inovatoare Rimmel daca nu Georgia May Jagger? In noua campanie LYCRA Pro Colour Memory, cea mai sexy It-Girl a Londrei realizeaza o combinatie uluitoare de mov si roz aprins, purtand Ultra Violet (312) si Urban Princess (291).

In aceasta vara exista doar o singura regula in ceea ce priveste unghiile: cu cat sunt mai indraznete si mai stralucitoare, cu atat mai bine. Acesta este noul look londonez.

Preturi de raft recomandate:
LYCRA Pro Colour Memory Nail Polish14.5 Lei
LYCRA Pro French Manicure16.6 Lei


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice