Colegii de școală i-au spus că este ”un monstru”. Reacția tatălui a fost genială

Micuțul Jackson Bezzant, în vârstă de 7 ani, își lua prânzul la școală, când trei băieți mai mari s-au apropiat de el și au început să râdă și să facă glume de prost gust numindu-l 'monstru'. 

Din fericire, un profesor a fost în preajmă și a oprit totul la timp. Dar cuvintele colegilor au fost suficiente pentru a aduce lacrimi în ochii micuțului. Iar tristețea lui l-a făcut pe tatăl lui, Dan, să posteze pe Facebook un mesaj ce a strâns aproape 100.000 de distribuiri.

Micuțul Jackson s-a născut cu sindromul Treacher Collins, o boală rară ce afectează dezvoltarea oaselor și țesuturilor la nivelul feței. Băiatul este aproape surd și deja a suferit o operație de reconstrucție dificilă.

Din cauza felului cum arată, mulți oameni de toate vârstele fac comentarii răutăcioase, iar Dan s-a săturat ca fiul lui să sufere.

Redăm integral mesajul postat pe pagina lui de Facebook:

'Am inima frântă și mă doare sufletul. Acest băiat frumos, fiul meu, Jackson, trebuie să îndure în mod constant niște cometarii urâte și de o ignoranță cum nu am mai văzut. În fiecare zi, colegii de școală îl numesc urât, monstru, bestie. Vorbeste despre sinucidere… nu are nici 8 ani. Spune că nu are prieteni și toată lumea îl urăște. Copiii aruncă cu pietre în el, îl împing și îi strigă cuvinte urâte. Imaginați-vă că acesta ar fi copilul vostru. Faceți-vă timp și educați-vă copiii cu privire la cei care au nevoi speciale. Spunți-le ce este compasiunea și iubirea față de aproape. Boala lui se numește Treacher Collins. Poate vă faceți timp să căutați despre ea. A suferit o operație groaznică și îl mai așteaptă și altele în următorii ani. Aș putea să continui mult și bine… dar vă rog, educați-vă copiii. Vă rog să distribuiți. Așa ceva nu ar trebui să se întâmple nimănui…'


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Povestea ta
Buton