Colegii de școală i-au spus că este ”un monstru”. Reacția tatălui a fost genială

Micuțul Jackson Bezzant, în vârstă de 7 ani, își lua prânzul la școală, când trei băieți mai mari s-au apropiat de el și au început să râdă și să facă glume de prost gust numindu-l 'monstru'. 

Din fericire, un profesor a fost în preajmă și a oprit totul la timp. Dar cuvintele colegilor au fost suficiente pentru a aduce lacrimi în ochii micuțului. Iar tristețea lui l-a făcut pe tatăl lui, Dan, să posteze pe Facebook un mesaj ce a strâns aproape 100.000 de distribuiri.

Micuțul Jackson s-a născut cu sindromul Treacher Collins, o boală rară ce afectează dezvoltarea oaselor și țesuturilor la nivelul feței. Băiatul este aproape surd și deja a suferit o operație de reconstrucție dificilă.

Din cauza felului cum arată, mulți oameni de toate vârstele fac comentarii răutăcioase, iar Dan s-a săturat ca fiul lui să sufere.

Redăm integral mesajul postat pe pagina lui de Facebook:

'Am inima frântă și mă doare sufletul. Acest băiat frumos, fiul meu, Jackson, trebuie să îndure în mod constant niște cometarii urâte și de o ignoranță cum nu am mai văzut. În fiecare zi, colegii de școală îl numesc urât, monstru, bestie. Vorbeste despre sinucidere… nu are nici 8 ani. Spune că nu are prieteni și toată lumea îl urăște. Copiii aruncă cu pietre în el, îl împing și îi strigă cuvinte urâte. Imaginați-vă că acesta ar fi copilul vostru. Faceți-vă timp și educați-vă copiii cu privire la cei care au nevoi speciale. Spunți-le ce este compasiunea și iubirea față de aproape. Boala lui se numește Treacher Collins. Poate vă faceți timp să căutați despre ea. A suferit o operație groaznică și îl mai așteaptă și altele în următorii ani. Aș putea să continui mult și bine… dar vă rog, educați-vă copiii. Vă rog să distribuiți. Așa ceva nu ar trebui să se întâmple nimănui…'


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Povestea ta