Colin Farrell este un tată foarte grijuliu

Spre surprinderea celor care-i știu imaginea de băiat rău și scandalagiu, Colin Farrell este un tată extrem de atent, iubitor și grijuliu. Paparazzi îl surprind deseori împreună cu cel de-al doilea fiul al său, Henry Tadeusz, fie la o înghețată, fie pe drumul dinspre grădi sau la joacă prin parc.

După propriile lui mărturisiri, viața actorului s-a schimbat radical după venirea pe lume a primului său copil, James. În vârstă de 10 ani, fiul lui Colin suferă de sindromul Angelman –  o afectiune genetică ale cărei simptome sunt disabilitati de  dezvoltare și probleme neurologice (dificultăți de vorbire, probleme cu echilibrul și mersul, crize epileptice).

Actorul a mărturisit că James l-a făcut să-i pese de cineva într-o vreme în care nu dădea doi bani pe propria persoană și că boala fiului său i-a salvat, paradoxal, viața.

Fostul petrecăreț este mult mai preocupat de propriul lui stil de viață, pentru că își dorește ca fiii lui să poată conta pe el. Deși nu este prea vorbăreț pe tema bolii lui James, Colin a mărturisit că prima oară a putut să o recunoască public după jocurile Special Olympics din Shanghai (2007).

Colin s-a despărțit și de mama lui James (manechinul Kim Bordenave), dar și de actrița Alicja Bachleda-Curus, mama lui Henry, dar a rămas în relații bune cu ambele lui foste iubite și este în continuare implicat în creșterea celor doi copii.

Vezi galeria foto (foto: Hepta)

[imagebrowser id=60]

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii