ColonHelp

Diabetul zaharat si nivelul crescut al colesterolului reprezinta doua dintre cele mai frecvente probleme de sanatate cu care cei mai multi dintre noi se confrunta.

Stresul, alimentatia nesanatoasa, lipsa orelor de odihna, mostenirea genetica, toate acestea contribuie la cresterea nivelului glicemiei si a colesterolului.

Diabetul zaharat de tip 2, considerat a fi o boala de maturitate, dar si colesterolul crescut, asociat unui stil de viata neglijent, se intalnesc in prezent la persoane cu varste tot mai mici.

Exista nenumarate tratamente indicate pentru scaderea glicemiei si a colesterolului, insa multe dintre acestea au efecte adverse puternice.

ColonHelp este un produs 100% natural, pe baza de seminte de in, tarate de psyllium, chimen, patrunjel, coriandru, oregano si argila, care ajuta la scaderea nivelului colesterolului si al glicemiei, prin incetinirea procesului de absorbtie a zaharurilor si a grasimilor „rele'.

In plus, ColonHelp actioneaza si prin detoxifierea organismului, regland tranzitul intestinal si curatand tenul de impuritati.

Pret: 129 lei.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati