Colţarul extensibil – corpul  ideal pentru un studio minimalist

Pentru mulţi studioul ramâne cea mai practică şi economică variantă de locuință. Avantajele de a închiria sau a achiziţiona un apartament cu o încăpere bine optimizat sunt numeroase. Costurile mici de achiziţie şi întreținere, timpul alocat pentru organizare și igienizare sunt câteva dintre motivele pentru care această alternativă este tentantă, în special pentru persoanele tinere.

La fel şi faptul că un studiu poate fi bine organizat cu ajutorul unui colţar extensibil. În următoarele rânduri ne-am propus să ne optim atenţia asupra acestui corp de mobilier. Să descoperim cum poate fi selectat corect pentru a beneficia de un spațiu cozy și perfect optimizat.

De ce să alegi un colţar extensibil ca element principal într-un studio?

Cum am precizat în introducere acest corp de mobilier va contribui la buna organizare a întregului spațiu. Strâns, în variantă compactă îţi poate oferi ţie şi prietenilor veniți în vizită loc de acomodare şi socializate. În variantă extinsă crează o zonă de somn şi odihnă valoaroasă.  

Alegând un colţar extensibil, vei crea un ambient prietenos de discuţii şi comunicare. Practic, cei ce îţi vor trece pragul se vor simţi relaxați. Încăperea poate fi completată cu o măsuță de cafea, o noptieră,  o comodă sau alt corp de mobilă dormitor care va cadra bine estetic și funcțional.

Colțarele sunt și alternative accesibile. Prețurile de achiziție pentru aceste corpuri pot varia destul de mult, ele fiind influenţate de aspect, design, tipul materialelor utilizate, însă cu siguranță în magazinele de specialitate vei descoperi o variantă potrivită bugetului personal. Făcând o analiză rapidă a prețurilor vei observa că accesibil să incluzi în studio un astfel de corp, deci nu vei face presiune pe bugetul personal. În plus vei beneficia un decor mai aerisit.

Cum alegi cel mai bun colţar extensibil?

Pentru a te bucura de avantajele acestuia este recomandat să îl selectezi corect în funcție de dimensiuni, culoare, materiale, finisaje. Alege produse cu cadre robuste și compartimentare optimă, dacă-ţi doreşti să beneficiezi de versatilitate. Optează pentru piese îmbrăcate cu țesături rezistență la abraziune, acestea sunt investiții excepționale pentru că își păstrează aspectul impecabil în timp. Poți verifica această caracteristică analizând rezultatele testului Martindale.

Alte detalii importante ar trebui să fie legate de finisaje, înălțimea picioarelor, dimensiunea cotierelor, culoare. Toate acestea te vor ajuta să creionezi un design modern, practic şi plăcut.

Sursa de imagine: Photocreo Bednarek – stock.adobe.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial