Concert de colinde al Corului de baieti HEART-CORE – cor unic in Romania

Asociatia culturala HEART-CORE, va invita miercuri, 14 decembrie, la concertul cu intrare libera, intitulat „Cantec pe o stea', sustinut de Corul de baieti HEART-CORE.


Evenimentul va avea loc la ora 19:00, la Sala „Studioul de Opera' al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, din Strada Stirbei Voda, Nr. 33, Sector 1.

Concertul, realizat in colaborare cu organizatia SEHREMES si web-designerul Laura Gavrila, va imbraca „haina' colindelor de Craciun si va fi insotit de video-proiectii, care vor creiona atmosfera placuta a sarbatorilor de iarna. De asemenea, va exista o tombola cu premii-surpriza, iar Mos Craciun va imparti cadouri tuturor copiilor prezenti. Organizatorii Corului de baieti HEART-CORE acorda o grija deosebita copiilor cu deficiente de vedere, motiv pentru care, in cadrul evenimentului va exista si o interventie muzicala a acestora. Impreuna cu ei vom reusi sa intelegem si sa vedem lumea cu alti ochi. Evenimentul va putea fi urmarit si in direct pe internet, la adresa: www.coruldecopii.heart-core.org. Intrarea este libera!

Sustinem si incurajam valorile romanesti. Promovam tinerele talente sau dimpotriva aurul aruncat in murdaria societatii corupte de astazi. Arta nu exista doar in paginile unei carti, la televizor sau sub forma virtuala. Arta este peste tot, printre noi. Trebuie doar sa fim mai atenti si sa vrem sa o descoperim. Noi, echipa HEART-CORE am fost si vrem sa fim sprijin tinerelor talente romanesti pentru ca tara noastra are valori remarcabile, in care nu se investeste. spune Vlad Baciu presedintele Asociatiei Culturale HEART-CORE.

CORUL DE BAIETI HEART-CORE – cor unic in Romania
Este format din 25 de baieti cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, avand un talent vocal deosebit. Copiii au fost atent selectionati din gradinitele si scolile de elita ale capitalei. Asociatia HEART-CORE a initiat prin acest proiect, unicul cor de baieti din Romania. Grupul vocal a fost format la recomandarea maestrului Cristian Brancusi, dirijor al Orchestrei de Camera Radio. Printre obiectivele corului, se numara parcurgerea unui repertoriu cat mai divers, colaborarea cu orchestre naţionale si internaţionale, cu diverse case de producţie, susţinerea de concerte in Romania si in strainatate. Corul de baieti HEART-CORE a sustinut concertul de debut, cu ocazia Expozitiei Nationale Kidex 2011, organizata de ROMEXPO, pe data de 1 decembrie, ora 14:00.

ASOCIATIA HEART-CORE este o asociatie culturala care a luat fiinta in urma identificarii unei nevoi stringente de dezvoltare a pietei artistice de inalta calitate estetica din Romania. Prin intretinerea unui permanent dialog cu arta, organizatia are drept scop promovarea de concepte si idei novatoare, descoperind si valorificand tinerele talente din diverse centre universitare, in toate ramurile artei (muzica, teatru, film, arte plastice etc).

In prezent, HEART-CORE sustine concerte prin intermediul celor doua coruri ale sale, Corul Mixt si Corul de Baieti. Informatii suplimentare sunt disponibile pe web-site-ul: www.heart-core.org.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri