Concluziile studiul realizat de Pampers Premium Care

Studiul realizat de Pampers Premium Care, in parteneriat cu Societatea Romana de Pediatrie, arata ca:

96 % dintre mamicile intervievate considera ca scutecul utilizat trebuie sa ii asigure micuţului protecţie maxima şi libertate de mişcare

Fiecare mamica doreşte sa-i ofere micuţului sau cea mai buna ingrijire, inca din primele clipe de viaţa. Dar fiecare gandeşte şi simte diferit. De aceea, Pampers, in parteneriat cu Societatea Romana de Pediatrie, a dezvoltat in luna decembrie un studiu ce a vizat perspectiva mamicilor asupra unei ingrijiri de cinci stele a copilaşilor lor.

Un numar de aproximativ 1000 de mamici au fost implicate in proiect, impartaşind modul in care işi ingrijesc micuţul, aducand in prim-plan atat aspectele ce ţin de sanatatea lui, cat şi pe cele legate de dezvoltarea personalitaţii ori de educaţia celui mic.

76 % dintre mamici apeleaza la experţii in ingrijirea copiilor, fiind conştiente de importanţa sfaturilor primite din partea persoanelor avizate. Mai mult decat atat, copilaşii sunt duşi la medic ori de cate ori este nevoie. Astfel, aproximativ jumatate dintre respondente opteaza pentru controalele periodice lunare, in timp ce cealalta jumatate apeleaza la medic de fiecare data cand copilul da semne de imbolnavire.

Scutecul utilizat a reprezentat o alta tema abordata in cadrul studiului, ştiind cu toţii ca mamicile au opinii diferite in ceea ce priveşte protecţia impotriva umezelii atunci cand vine vorba de pielea sensibila a bebeluşului lor.

Totuşi, aproape 96 % dintre ele au fost insa de acord asupra importanţei utilizarii unor produse care sa ii ofere celui mic protecţie maxima, dar şi libertate deplina de mişcare, pentru a se putea mişca in voie şi descoperi lumea cu bucurie.

Din punct de vedere educaţional, mamicile intervievate in cadrul studiului au susţinut ca prin educaţia oferita celor mici, sunt vizate transmiterea unor valori precum voinţa şi corectitudine, onestitate deplina, integritate şi altruism.

84 % dintre mamicile intervievate au inclus in topul lucrurilor care il fac fericit pe copilaşul lor ingrijirea, protecţia şi dragostea permanenta, necondiţionata pe care acesta o primeşte din partea parinţilor.

Pentru 89 % dintre acestea, dezvoltarea sanatoasa şi armonioasa a bebeluşului se bazeaza pe o relaţie stransa cu parinţii, pentru ca cel mic sa se simta intru totul protejat şi sa poata explora lumea cu incredere.

99 % dintre respondente au adus de asemenea in prim-plan parinţii şi familia, ca avand cea mai mare influenţa in formarea personalitaţii copilului in primii ani de viaţa.

Studiul a fost realizat online, pe pagina de Facebook a Pampers – Lumea Mamicilor', la acesta luand parte in perioada 11.12.2012 – 06.01.2013 un numar de aproximativ 1000 de mamici.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri