Concurs Alvityl

Câştigă acum produsele Alvityl Defense şi Alvityl Sirop 11 vitamine

 

Laboratoires URGO recomandă suplimentele alimentare Alvityl în completarea unei alimentaţii variate şi echilibrate care vă permit să acoperiţi necesarul zilnic de vitamine şi minerale. Alvityl oferă două formule echilibrate care se adresează tuturor categoriilor de vârstă şi sunt adaptate diferitelor necesităţi:

– un sirop care poate fi administrat începând cu vârsta de 3 ani – Alvityl 11 vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, D3 şi E)

– un sirop testat clinic pentru copiii de până la 1 an, Alvityl Defenses, cu 3 ingrediente active naturale (Echinacea, propolis şi vitamina C), care contribuie la întărirea sistemului imunitar.

 

Două produse pentru a-ţi recăpăta forma în caz de oboseală, alimentaţie dezechilibrată, produs2convalescenţă, stres, pierderea poftei de mâncare sau în perioada de creştere…

Alvityl Sirop 11 Vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, D3 şi E) acoperă 100% din DZR, are gust plăcut de prune și poate fi administrat copiilor începând cu vârsta de trei ani, dar şi persoanelor vârstnice.

 

– Alvityl Defenses Sirop conţine 3 ingrediente cheie (Echinacea, propolis şi vitamina C), care ajută la întărirea sistemului natural de apărare al organismului la orice vârstă, mai ales pe timpul iernii, în perioade de schimbări sezoniere, sau în cazuri de slăbiciune fizică. Este recomandat în scop preventiv pentru persoanele cu un organism fragil sau care suferă în mod repetat de afecţiuni ORL sau în asociere cu un tratament medicamentos pentru a ajuta la întărirea organismului.

 

 

Câștigă acum unul dintre cele 10 premii Alvitly (un premiu= 2 produse), răspunzând la corect la întrebarea: Căror categorii de vârsta se adresează cele 2 formule Alvityl?

Variantele de răspuns:

1.      adulți

2.      tuturor categoriilor de vârstă

3.      copii

 

Trimite-ne răspunsul pe adresa [email protected]. Primele 10 răspunsuri corecte vor fi câștigtoare.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri