Concurs de poezie pentru copii

ONG-ul Ajutor REAL in colaborare cu TNO si sustinut de Asociatia Scriitorilor Bucuresti si Inspectoratul Scolar Bucuresti lanseaza campania: „Se cauta cele mai frumoase poezii ale copiilor din oras!”

Orice copil are sansa de a-si vedea poezia publicata! Aceasta campanie va fi promovata atat in scolile din capitala, prin ISMB, cat si in complexele dedicate copiilor institutionalizati, cu ajutorul DGASPC.

Versurile pot fi trimise pe e-mail ([email protected]) sau pe adresa Clubului de Arte din incinta Teatrului de Opereta (Bd. N Balcescu nr. 2, sector 1), pana la data de 20 februarie 2010.

Un juriu profesionist al Asociatiei Scriitorilor Bucuresti, filiala a Uniunii Scriitorilor din Romania, va alcatui o antologie cu cele mai frumoase poezii ale copiilor din Capitala.

Sunt acceptate textele elevilor din clasele I-VIII inclusiv. Alaturi de poeziile trimise parintii sunt rugati sa mentioneze si urmatoarele detalii:

  • numele copilului,
  • varsta,
  • scoala de care apartine si clasa,
  • adresa personala
  • un numar de telefon, pentru contact.

La inceputul lui martie vom sti cui revin premiile pentru cele mai frumoase poezii. Apoi vom vedea cum cartea iese de la tipar, iar micutii nu-si mai incap in piele de bucurie. Firesc, nu-i asa? Au si de ce! Dar nu numai ei vor fi incantati, ci si parintii, desigur, mandri de realizarile copiilor lor.

Colectia celor mai frumoase poezii ale copiilor din oras va fi pusa in vanzare in Librariile Humanitas si Eminescu. Fondurile obtinute in urma vanzarii cartii vor fi investite intr-un program conceput de Asociatia Scriitorilor Bucuresti, in vederea sustinerii copiilor talentati, care se remarca in urma acestei actiuni.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri