CONCURS: Jim Jam te invită să faci parte dintre Eroii Orașului

Eroii Oraşului, noua serie tv 3D, difuzată de Jim Jam are 26 de episoade ce au la bază mistere fantastice, dovezi de prietenie şi multe momente distractive. Destinat copiilor cu vârste cupinse între 3 şi 7 ani, serialul promovează munca în echipă, cu ajutorul căreia se pot rezolva şi cele mai dificile probleme.

Eroii Oraşului prezintă poveştile unor vehicule construite special pentru a interveni ori de câte ori este nevoie de ele şi care locuiesc într-un orăşel în care oricine poate fi erou. Nu pierdeţi aventurile lor fascinante şi faceţi cunoştiinţă cu Paulie Maşina-de-Poliţie şi cu Fiona Maşina-de-Pompieri, care se aventurează în prinderea hoţilor, stingerea incendiilor şi rezolvarea misterele din acest oraş, aparent calm. Tot aici îl veţi cunoaşte şi pe Corbul Calamităţilor, cea mai ghinionistă pasăre din tot oraşul.

 Urmărește Eroii Orașului în iunie, de luni până vineri, de la orele 10:00; Eroii orasului 219:05; 22:25 și  sâmbăta şi duminica, de la orele 10:00; 13:50; 22:25 și înscrie-te și tu în concurs! Poți câștiga unul dintre cele 4 premii JIM JAM (ruscac și tricou Eroii Orașului) dacă ne răspunzi corect la întrebarea: Cine este cea mai ghininistă pasăre din serialul Eroii Orașului?

 

Scrie-ne pe adresa [email protected] și unul dintre cele 4 premii poate fi al tău! Primii 4 cititori care ne scriu pe mail răspunsul corect sunt câștigătorii concursului.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri