Concurs Reinert: Gătește cu Martinel!

Pe Martinel îl cunosc probabil toti părinții care au în familie câte un mofturos și cărora Reinert le-a venit în ajutor cu o gamă de mezeluri special creată pentru cei mici.

În prezent, în gama Martinel se regăsesc cinci articole: Martinel Pate, Martinel Mortadella, Martinel Salam, Martinel Crenvurștei, Martinel Șuncă la care se adaugă, din Septembrie 2013, cel mai nou produs, Martinel Gustarică.

Reinert te invită la concurs:

Pregătește alături de micuțul tău o rețetă delicioasă, folosind unul din produsele din gama Martinel de la Reinert. Postează poza cu ”dovada” pe pagina de noatră de facebook: https://www.facebook.com/RevistaBABY. Pentru a te înscrie în concurs, trebuie să fii fan Martinel pe Facebook. Perioada de înscriere este 23 septembrie – 13 octombrie. Câștigatorul va fi ales prin tragere la sorți. Mai multe rețete de gustărici delicioase postate, mai multe șanse de câștig!

 

Premiile concursului:

Premiile concursului constau în 5 Martinel Fan Box și un Premiu Special Martinel.

Premiile Martinel Fan Box conțin fiecare: breloc Martinel, bloc notes, sticker Martinel, cărticică cu rețete Martinel, Martinel Gustarică, sacoșă termică, creioane cerate și planșe colorat.

Premiul special Martinel conține o consolă jocuri TV cu 100 jocuri incluse și un Martinel Fan Box.

Expedierea premiilor:

Premiile vor fi expediate câștigatorilor de către sponsorul concursului – Reinert – numai pe teritoriul Romaniei în luna imediat urmatoare încheierii concursului..

www.martinel.ro

URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Stiri