CONCURS: Spectacol de Magie și Iluzionism pentru copii

Pe 1 aprilie are loc cel mai modern Spectacol de Magie și Iluzionism pentru copii: trucuri interactive, oameni pe picioroange, bufoni și surprize.

Revista Baby si BluParty te invită la concurs

Câștigă o invitație dublă pentru data 1 aprilie la cel mai modern Spectacol de Magie și Iluzionism pentru copii.

CONȚINUT VIDEO BABY UNICA

Condiții de participare

Lasă-ne un comentariu la postarea de pe Facebook în care să ne povestești care este activitatea preferată a ta împreună cu copilul tău.

Perioada de desfășurare

Concursul se desfășoară în perioada 28 – 30 martie 2017, pe pagina de Facebook a Revistei Baby

Premii și desemnarea câștigătorilor:

Concursul se încheie joi, 30 martie 2017, ora 17:00.
Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, în data de 30 martie 2017, ora 17:30 și vor fi anunțați pe pagina de Facebook a Revistei Baby.
Premii: 5 invitații duble la Spectacolul de Margie și Iluzionism pentru copii, din data de 1 aprilie 2017

Cel mai modern Spectacol de Magie și Iluzionism pentru copii

Pe 1 Aprilie, copiii și părinții sunt așteptați la cel mai modern spectacol de magie! Show-ul va fi susținut de binecunoscutul magician si iluzionist Bogdan Muntean, fost concurent la Românii au Talent, desemnat Cel Mai Bun Magician al anului 2014 din România!

Echipa BluParty și Bogdan Muntean le pregătesc copiilor un spectacol interactiv de magie și iluzionism, plin de trucuri magice captivante, show de lumini și momente pline de mister.

Spectacolul are loc pe 1 Aprilie, la Palatul Copiilor din București și va dura o oră, timp în care copiii și părinții vor asista la un show cu iluzionism de calitate. Potrivit pentru copii, dar și pentru adulți, spectacolul Fantasmio va fi plin de clipe de suspans, magie, umor și aplauze.

Ce spun copiii despre spectacolul de magie

Cine este magicianul Bogdan Muntean?

Bogdan Muntean a fost desemnat Cel Mai Bun Magician din România în anul 2014. Acesta este elevul lui Matei Retos, câștigătorul Campionatului Mondial de Magie din 1973.

Spectacol de Magie și Iluzionism pentru copii

Bogdan și-a început activitatea de iluzionist în 2004, iar de atunci a susținut sute de evenimente de magie pentru copii și adulți, și a participat la binecunoscutul show de televiziune Românii au Talent!

Spectacolele puse în scenă de Bogdan sunt cele mai moderne show-uri de iluzionism din România. Lucrăm de câteva luni împreună la conceptul showului care va avea loc în Aprilie. Bogdan va crea o atmosferă de poveste prin intermediul regiei bine puse la punct, scenografiei și trucurilor magice complexe, care îi fascinează pe copii și părinți. Iar showul va fi foarte interactiv, cu mulți copii care vor veni pe scenă alături de el pentru diverse trucuri!' povestește Alexandra Timofte, coordonatoarea evenimentului marca BluParty.

Suprizele se vor ține lanț la Spectacolul de Magie și Iluzionism pentru copii

Înainte de spectacol, părinții și copiii vor avea ocazia să se întâlnească cu un om pe picioroange și cu bufoni veseli, care vor face un mini show menit să îi ajute intre în atmosfera de poveste.

De asemenea, participanții vor avea ocazia să se fotografieze în diverse ipostaze amuzante, cu accesorii special create pentru eveniment, dar și cu magicianul.

La plecare, organizatorii BluParty le vor oferi copiilor și un cadou surpriză!

Când are loc Spectacolul de Magie și Iluzionism pentru copii

Data: Sâmbătă, 1 Aprilie 2017
Ora: 11:00-12:00
Locația: Palatul Copiilor – Sala Mică, Bulevardul Tineretului 8-10, București
Vârsta minimă: 3 ani


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie