Concurs: TEATRUL ZURLI te invită la spectacolul ”Poveste de Toamnă”

A venit toamna, a început și scoala şi a revenit și Teatrul Zurli, teatru pentru copii, cu spectacole la fel de vesele şi antrenante, costume colorate, personaje jucauşe, muzică pe gustul copiilor şi multă voie bună! Sâmbătă, 21 septembrie, ora 11, la Puzzle Cafe și Duminică, 22 septembrie, ora 10.30 și ora 12.00, la Muzeul Tăranului Român, Teatrul Zurli te invită la spectacolul „Poveste de toamnă', în care fetiţa Zurli descoperă toamna cu toate ingredientele ei. Într-o zi frumoasă , printre frunzele ruginii, Fetiţa Zurli află de la Frunza, prietena ei bună,  povestea frunzelor  şi se confruntă cu şiretenia Vulpii. Cumătra cea vicleană reuşeşte să pună mâna pe coşul cu fructe şi legume, dar Zâna Bună  ştie cum poate să fie speriată cumătra Vulpe.

Copiii participă la un exerciţiu de cunoaştere şi recunoaştere a fructelor şi legumelor şi învaţă anotimpurile şi lunile anului.  Spre bucuria tuturor, chiar sub ochii lor, Fetiţa Zurli învaţă să construiască o sperietoare.

'Poveste de toamnă' este presărat cu multe cântece şi jocuri interactive și e o provocare la o amuzantă lecţie despre toamnă. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi. Copiii sub doi ani nu plătesc intrare!

Informaţii şi rezervări  la numărul de telefon 0728. 295. 872 sau    adresa de e-mail [email protected].

CONCURS: Poți câștiga una dintre cele 2 invitații de 2 locuri la spectacolul Poveste de toamnă, dacă ne scrii pe [email protected] și ne spui care este cea mai frumoasă amintire a ta, legată de toamnă!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri