Conferintele: Ai copil, Invata sa fii parinte!

Vrei sa inveti sa fii parinte? Iti doresti ce e mai bun' pentru el?


In ritmul alert si in valtoarea informationala de azi iti e din ce in ce mai greu sa discerni ce e cu adevarat mai bun' asa incat copilul tau sa devina sanatos, autonom, responsabil si iubitor, cu stima de sine, echilibrat, nonviolent si care sa se bucure de viata in orice imprejurare.

Participa la a 2a Editie a Conferintei Parintilor in 19 Noiembrie in Bucuresti si in 26 Noiembrie in Iasi si afla cum poti deveni cel mai bun prieten al copilului tau.

Bucuresti
Te asteptam in Aula ASE, pe 19 Noiembrie ora 10:00. Vino sa petrecem impreuna o zi, de la 10:00 la 18:00, cu specialistii nostri si cu alti parinti care vor cu adevarat ce-i mai bun pentru copilul lor.

Iasi
Te asteptam la Teatrul Luceafarul, pe 26 Noiembrie la ora 10:00. Vino sa petrecem impreuna o zi, de la 10:00 la 18:00, cu specialistii nostri si cu alti parinti care vor cu adevarat ce-i mai bun pentru copilul lor.

Programul conferintelor:

Sa ne ascultam, pe noi insine si copiii dincolo de a ne auzi

Speaker: Cristina Negut
Ne place cand vedem copiii cu”minti” si mai ales ascultatori. Stim ca la conferinta de primavara te-ai gandit ce presupune a fi un parinte cu”minte”. Acum iti propunem sa descoperim ce presupune sa fim parinti ascultatori. Ingrediente de baza: creativitate si asumare!

Alimentatia conventionala vs alimentatia Bio

Speaker: Dr. Pavel Chirila
Va invitam sa facem impreuna o incursiune in compararea celor doua tipuri de alimentatie accesibile noua astazi: Alimentatia conventionala vs. Alimentatia Bio. La finalul acesteia veti afla care sunt avantajele si dezavantajele alimentatiei conventionale si avantajele alimentatiei Bio, veti sti care sunt bolile induse de rafinarea si poluarea alimentelor conventionale si veti cunoaste valoarea terapeutica a alimentelor Bio.

Neurobiologia interpersonala – efectele vietii parintilor in modelarea vietii copiilor

Speakeri: Sorin Mihalache
Educatia copilului incepe cu transformarea noastră! In aceasta sesiune veti afla cat de critic este comportamentul parintilor in creionarea comportamentului copiilor si cum puteti ca parinti sa influentati disponibilitatea copilului de a invata lucruri noi.

Educatie fara pedepse si fara recompense

Speaker: Monica Reu
Ca urmare a faptului ca a luat un 4 la matematica, Andrei nu mai are voie sa iasa o saptamana afara.' Pentru coronita pe care a primit-o la finele clasei a III-a, Dorina a primit o pisicuta. ' Pedepsele si recompensele par a fi instrumente de baza in arsenalul multor parinti, bunici, cadre didactice. Dar care este lectia pe care o primesc de fapt copiii pedepsiti sau recompensati?

Poti cumpara biletele pentru conferinte online pe www.aicopil.ro.

Organizatori: Fundatia Varlaam Mitropolitul si Asociatia Parintilor Isteti. Parteneri media Itsy Bitsy. Parteneri: Carturesti, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri