Copii au sarbatori Ziua Mondiala a Curateniei printr-un Mars al Bebelusilor

Marsul Bebelusilor', un eveniment organizat pentru sarbatorirea Zilei Mondiale a Curateniei, de catre Igienol, a reunit peste 50 de copii.

Mai mult de 20 de bebelusi s-au intrecut intr-o zona special amenajata si dezinfectata cu Igienol, dezinfectantul universal pentru locuinte, intr-un concurs de dragalasenie si mers de-a busilea.

Copii mai mari au avut posibilitatea de a participa la atelierele creative organizate in locatie, unde au invatat sa deseneze si sa creeze bubureze, flori sau fluturi. In plus, toti cei mici s-au distrat cu clovnul Truli si au cantat si dansat cu mascota Igienol.

La eveniment au fost invitati Alessandra Stoicescu, Oana Frigescu si Razvan Simion care le-au povestit tuturor celor prezenti intamplari din viata lor si a micutilor lor.

Totodata Dr Ana Culcer, Seful Sectiei de Neonatologie a Spitalului Municipal Bucuresti si membru fondator al ONG-ului Secretul Evolutiei, le-a oferit mamicilor sfaturi pentru o curatenie eficienta si sanatoasa.

Bebelusii au fost premiati la categorii precum Cel mai fisnet', Cel mai perseverent' sau Cel mai haios' si au primit cadouri de la Igienol si magazinele partenere: Champion, Next, Okaidi si Pixel. In plus, Cofetariile Maria si Constance le-a adus celor mici dulciuri gustoase si sanatoase si surpriza serii: tortul in forma de casuta.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri