Copiii Ancăi Serea au făcut rujeolă, pneumonie și gripă. Soția lui Adi Sînă, pusă la zid că nu i-ar fi vaccinat: „Cine mai face rujeolă azi?”

Anca Serea trece printr-o perioadă foarte delicată din cauza problemelor de sănătate pe care le au copiii, dar și ea. În vârstă de 43 de ani, soția lui Adrian Sînă (46 de ani) a povestit în mediul online cum i s-au îmbolnăvit copiii rând pe rând și ea a avut gripă.

Anca Serea se luptă de o lună cu problemele de sănătate ale copiilor

Anca Serea și Adrian Sînă au șase copii – din relația lor, doi băieți și două fete –  Noah, Ava, Moise și Leah, iar Anca mai are din fosta căsnicie cu Filip Poplingher alți doi copii – David și Sara. Într-o postare pe pagina personală de Instagram, că în ultima lună, a trecut prin nopți la rând nedormite, „scenarii urâte' și o internare la un spital de stat.

„Oficial, am intrat în a patra săptămâna grea în care copiii au fost foarte bolnăviori: mai întâi Ava cu pneumonie și rujeolă, apoi Moise cu gripa A, B, a urmat Noah cu rujeolă, Leah la fel și de ieri a picat și Moise.

Nopți întregi nedormite, febra mare, frica, scenarii urate, tone de medicamente, drumuri multe și o internare într-un spital de stat! Eu am avut o gripă cu tulpini multiple, sincer mi-a fost mult mai rău că la Covid dar m-au ajutat mult perfuziile făcute zile la rând și faptul că trebuia să mă remontez rapid pentru copilași.

Tot ce-mi doresc este să treacă cât mai repede acesta perioada, să fim bine și să ne reintram într-un ritm normal viața!' – a fost mesajul transmis de fosta prezentatoare de televiziune, în dreptul unei fotografii în care apare cu o mulțime de medicamente.

Anca Serea, pusă la zid pentru problemele de sănătate ale copiilor

Unii dintre cei care au văzut postarea Ancăi au răbufnit presupunând că Ava, Moise, Noah și Leah nu au fost vaccinați împotriva rujeolei și de aceea s-au îmbolnăvit.

„Cu siguranță nu sunt vaccinați. Nu făceau rujeolă. Din păcate pentru ei, ei nu pot decide ce este mai bine pentru ei. Însă pentru cei care au dubii sau nu știu, rujeola pe lângă simptomatologia uzuală cu rinoree, conjunctivită, tuse, disfonie, greață, vărsături, erupția specifica, cefaleea… din păcate are niște complicațîi grave. Mergeți în spitale acum și veți vedea 90% din copiii cu rujeolă că au pneumonie. Citiți! Citiți din cărți! Nu mai citiți obscurități.

Rujeola se complică cu pneumonie, laringita, bronșiolită, encefalita. De asemenea, în câțiva ani de la episodul de rujeola poate să apară panencefalita sclerozanta subacuta cu evoluție invariabila spre deces. Aveți grija de copiii voștri și ce decizii luați pentru viață lor'

„Cine mai face rujeola astăzi??? Vaccinarea ar trebuie să fie obligatorie nu o alegere. Se pare că e o moda acum de a nu mai vaccina copii. Înainte se murea din lipsa de cunoștință și medicamente acum se moare din prostie….. se pare că e o tendință în ultimul timp că bolile aproape eradicate să apară din nou, asta datorită deștepților care nu se mai vaccinează. Îmi este mila de săracii copii ce nu pot să aleagă ce e mai bun pt ei, noi părinții ar trebui să îi protejăm și să le oferim siguranță' – au spus internauții.

Anca Serea nu le-a răspuns internauților care au întrebat-o dacă și-a vaccinat sau nu copiii împotriva rujeolei.

Citeşte şi: Anca Serea face turul Europei cu cei 6 copii: Adi vine și el când poate'. Vedeta lămurește zvonurile divorțului / Exclusiv

Citeşte şi: Anca Serea, adevărul despre intervențiile estetice. „Sunt influențată de prietenele mele!” La ce proceduri a apelat soția lui Adi Sînă

Citeşte şi: Cum a cerut-o Adi Sînă în căsătorie pe Anca Serea: „Mă și enervasem'

Citeşte şi: Anca Serea ajunge pe masa de operație. Ce diagnostic i-au pus medicii: „Am ceva emoții”

Ce fel de părinți sunt Adi Sînă și Anca Serea

Anca și Adi au povestit în podcastul „Fain și Simplu', moderat de Mihai Morar, care este stilul lor de parenting. Anca Serea a precizat că are unele principii de la care nu se abate nicicând și încearcă, pe cât posibil, să își crească copiii într-un mod cât mai echilibrat. Anca și Adi își doresc să fie un exemplu pentru copiii lor.

„Jonglăm cu el (n.r. – cu stilul de parenting). Avem niște principii de la care cel puțin eu nu mă abat sub nicio formă. Niște reguli, eu le spun de bun simț. Dar încercăm, pentru că suntem niște persoane puțin mai cunoscute, au fost tot felul de momente în care ei s-au simțit cu o oarecare presiune asupra lor, încercăm să creștem niște copii normali, niște copii care să fie curajoși, echilibrați, asumați.

Încercăm să-i ducem la Biserică cât de des putem, eu mai ales, și Adi la sărbători. Îmi doresc foarte mult să-i creștem cu liniște și cu echilibru și lucrăm foarte mult în sensul ăsta, să vadă în noi niște exemple și să aibă exemplul părinților care se iubesc', a afirmat Anca Serea, în podcastul lui Morar.

Foto – Instagram


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri