Copiii din Sibiu vor petrece Ziua Copilului la Arenele de Joaca

Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, Arenele de Joaca, va avea loc miercuri, 1 iunie 2010, la Sibiu. Evenimentul se va desfasura in Parcul Sub-Arini din Sibiu intre orele 16.00-20.00.


Gandit sub forma unui amplu spatiu de joaca, evenimentul pune la dispozitia copiilor si a parintilor participanti peste 20 de zone de joaca, cu fotbal, baschet, volei, badminton, mini-baschet, mini-fotbal si trainer super goal. De asemenea, va fi o zona de biciclete si un joc gonflabil. In paralel, pe scena Arenelor de Joaca, vor fi reprezentatii artistice sustinute de grupuri de copii din Sibiu, care au pregatit momente de dans si karate. Cei mici vor putea sa isi arate latura artistica in zona de desen, special amenajata cu ustensilele necesare.

Cei prezenti se vor bucura de participarea la eveniment a Gabrielei Szabo, Presedintele de Onoare „Sport pentru Viata', si a Dianei Oprea, campioana mondiala la fitness. Incepand cu ora 18.00, pe stadionul din Sibiu, Gabriela Szabo va da startul la Crosul Copiilor, unde asteptam copii intre 6 si 14 ani. Participarea se va face in functie de categoria de varsta, iar castigatorii de la fiecare categorie vor fi premiati.
 

„Ne dorim sa facem o traditie din Arenele de Joaca la Sibiu si sa ne bucuram de o prezenta numeroasa pe 1 iunie. De asemenea, vrem sa nu ne oprim aici si sa transmitem copiilor din Sibiu, cat de des putem, importanta miscarii pentru corpul omenesc si pentru o viata sanatoasa', declara Gabriela Szabo.

La Arenele de Joaca, toti cei prezenti vor putea participa la Marea Tombola ING Asigurari de Viata, un concurs cu premii atractive ce constau in biciclete, skateboard-uri, seturi de role si un joc Playstation.

De asemenea, Diana Oprea ii va invata pe cei mici un dans sincron: toti copiii vor face miscare in acelasi ritm.

Evenimentul organizat de Asociatia Sport pentru Viata este la cea de-a doua editie in Sibiu si se bucura deja de notorietate in randul sibienilor. Prima editie din Sibiu, cea din 2010, a avut loc pe 11 iunie cu o prezenta extrem de numeroasa la eveniment – cateva mii de copii s-au bucurat de activitatile Arenelor de Joaca.

Mai multe detalii despre Arenele de Joaca puteti afla accesand www.areneledejoaca.ro.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri