Copiii donează pentru copii, cu ajutorul ECCO

Peste 200 de copii aflaÅ£i în grija asociaÅ£iei „Ana ÅŸi Copiii' din BucureÅŸti se vor bucura de pantofii aduÅŸi în magazinele ECCO până pe 10 iunie.

Oricine poate dona pantofii rămaÅŸi mici copiilor lor, în magazinele ECCO din Bucuresti, IaÅŸi, TimiÅŸoara, ConstanÅ£a ÅŸi Cluj-Napoca, între 18 mai si 10 iunie 2012. Ca o recompensă pentru gestul lor, ECCO oferă o reducere de 10% la cumpărarea unei perechi de pantofi din noua colecÅ£ie ECCO pentru copii. Pantofii donaÅ£i în timpul campaniei vor fi apoi triaÅ£i, igienizaÅ£i ÅŸi recondiÅ£ionaÅ£i.

DonaÅ£iile vor merge în final către copiii aflaÅ£i sub grija asociatia Ana ÅŸi Copiii din BucureÅŸti, care derulează programe menite să împiedice abandonul ÅŸcolar ÅŸi familial.  ÃŽnfiinÅ£ată în urmă cu 6 ani, asociaÅ£ia se ocupă de 250 de copii provenind din familii numeroase, fără posibilităÅ£i financiare, din BucureÅŸti ÅŸi din zonele limitrofe. Prin programele asociaÅ£iei, copiii primesc regulat rechizite, îmbrăcăminte ÅŸi o masă caldă ÅŸi sunt ajutaÅ£i la lecÅ£ii, în timp ce părinÅ£ii lor sunt consiliaÅ£i ÅŸi ajutaÅ£i să îÅŸi găsească slujbe. Mai multe informaÅ£ii despre programele asociaÅ£iei Ana ÅŸi Copiii se găsesc pe siteul www.anasicopiii.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/anasicopiii.

„Pentru o familie cu mulÅ£i copii ÅŸi fără posibilităÅ£i materiale, cumpărarea unei perechi de pantofi este un adevărat efort. Nu de puÅ£ine ori, doi fraÅ£i împart aceeaÅŸi pereche de pantofi: unul din ei poartă încalÅ£ările dimineaÅ£a, la cursuri, iar celălalt frate încalÅ£ă aceeaÅŸi pereche de pantofi după-amiaza, când merge la ÅŸcoală. Campania ECCO Copii pentru copii este binevenită pentru cei 250 de copii aflaÅ£i în grija noastră', spune preÅŸedintele asociaÅ£iei „Ana ÅŸi Copiii', Mihaela Voivozeanu.

Campania ECCO „Copii pentru copii' a ajuns la a patra ediÅ£ie în acest an. Anul trecut, peste 200 de perechi de pantofi au mers la copiii de la Centrul pentru Primire în Regim de UrgenÅ£ă Timis, Complexul de Servicii Destinate ProtecÅ£iei Copilului nr. 1 din Cluj, Centrul Pinocchio din BucureÅŸti, Centrul Maternal Mangalia ÅŸi Centrul de Primire în Regim de Urgenta ConstanÅ£a ÅŸi la copiii din Complexul BogdăneÅŸti  din IaÅŸi.
„Orice părinte a trecut prin acel moment în care descoperă că pantofii care până mai ieri i se potriveau copilului sunt deodata mici. De ce i-am arunca? O simplă pereche de pantofi poate însenina ziua unui copil mai puÅ£in norocos. Speram ca în acest an, cu ajutorul clienÅ£ilor noÅŸtri, să bucurăm mai mulÅ£i copii ca în anii trecuÅ£i', declară Victor Tighinean, directorul ECCO România.

Campania caritabila „Copii pentru copii' face parte din politica de responsabilitate socială pe care ECCO o duce la nivel global. ÃŽntre iniÅ£iativele companiei scandinave se numără ÅŸi programul caritabil 'ECCO Walk for life', menit să ajute copiii defavorizaÅ£i, să încurajeze un stil de viaÅ£ă sănătos ÅŸi să protejeze natura, prin colaborări ale ECCO cu organizaÅ£ii ca UNICEF, Street Kids International, Danish Heart Foundation ÅŸi World Wildlife Fund (WWF).


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri