Copiii miracol: doar 10 cazuri inregistrate in istorie

Kate și Peter au devenit părinții a doi copii minune, așa cum i-au numit medicii. Cazul lor este extrem de rar, motiv pentru care este considerat un adevărat miracol.

Kate și Peter și-au dorit foarte mult să devină părinți, însă au fost la un pas să-și piardă speranța, după ce Kate a fost diagnosticată cu ovare polichistice și i s-a spus că sunt șanse mici să rămână însărcinată fără tratament. Așadar, Kate a acceptat să facă un tratament hormonal.

În urma acestui tratament a rămas însărcinată. Culmea, nu o dată, ci de două ori, în timpul aceleiași sarcini. Fenomenul este unul atât de rar, încât doar despre zece astfel de cazuri se știe în lumea întreagă.

Citește și: Au crezut că le-au schimbat copiii la naștere. O mamă a născut gemeni concepuți cu doi tați diferiți

Kate a rămas însărcinată a doua oară, la zece zile după ce rămăsese deja însărcinată prima dată. Și asta nu e tot. Kate și Peter au făcut sex o singură dată în acea perioadă, deci, practic, cea de-a doua sarcină a provenit din același act sexual ce avusese loc cu zece zile în urmă.

Fenomenul se numește superfetație și sunt numai 11 cazuri de astfel de sarcini în lumea întreagă. Faptul că Peter și Kate au avut un singur act sexual, face din acest caz unul și mai rar și miraculos.

În mod normal, cele două fetițe trebuiaiu să se nască la zece distanță, însă Kate a fost nevoită să nască prin cezariană de urgență cu două zile înainte de termenul stabilit pentru nașterea primei fetițe. Astfel, Charlotte și Olivia s-au născut împreună, în aceeași zi. Așa cum era și normal, una era mai micuță și una mai mare. În plus ele au grupe sanguine diferite.

Medicul care le-a adus pe lume pe fetițe a declarat că această sarcină și naștere a fost singura de acest fel din lunga lui carieră și o consideră un miracol.

Citește și: Se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri. Bebelușul care i-a surprins chiar și pe medici

Sursa: dailymail.co.uk.
Foto: Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau