Copil cu leucemie, plimbat intre spitale pana a ajuns in moarte clinica

Parintii unei fetite din judetul Olt au primit o veste cumplita in urma cu cateva zile, cand au aflat ca fetita lor sufera de leucemie. Din acel moment, au inceput o fuga intre spitale care a culminat cu intrarea in moarte clinica a copilului lor.

 

Familia Voinea a ajuns pentru prima oara la medic la mijlocul lunii ianuarie, cand fetita lor in varsta de 3 ani avea o eruptie pe piele.
In lipsa unui specialist, parintii au fost trimisi de la Caracal la Slatina.

De la o eruptie pe piele, la moarte clinica in cateva zile

Pentru ca tratamentul nu a avut efect, copilul a fost dus de parinti la analize la o clinica privata, unde analizele nu au iesit deloc bune.

La recomandarea unui medic pediatru, parintii au plecat catre Bucuresti, urmand sa ajunga cu micuta la Marie Curie sau la Fundeni.

Dupa 8 ore de asteptari pe holurile spitalului Marie Curie, in plina epidemie de gripa, parintii au aflat vestea cumplita: fetita lor suferea de leucemie si trebuia internata la Fundeni.

De la Fundeni insa, mamei i-a fost refuzata internarea, pe motiv ca nu avea bilet de trimitere de la medicul de familie, desi familia avea bilet de trimitere de la Marie Curie.

Intorsi acasa pentru biletul de trimitere, micuta a facut febra si avea simptome de gripa, motiv pentru care a ajuns internata in spitalul din Slatina, ulterior transferata la Spitalul de Boli Infectioase din Craiova, ca in cele din urma sa ajunga pe 28 ianuarie la Spitalul Judetean din Olt, in stare grava.

Copilul cuplului este in prezent in coma, ventilat mecanic, si desi este stabila, pronosticul medicilor este unul rezervat.

Parintii acuza personalul medical de la Marie Curie ca cea mica ar fi luat gripa de pe holurile spitalului, unde ar fi intrat in contact cu mai multi copii ce prezentau simptome de gripa, dar nu erau izolati in niciun mod.

Imagine: Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau