Copil de 10 luni a sfarsit tragic, dupa ce mama l-a scapat in gol 3 etaje – Imagini socante

Parintii unei fetite de 10 luni si-au privit copilul cum a cazut in gol 3 etaje, dupa ce acestia s-au oprit pe o scara rulanta sa faca un selfie, iar mamei i-a scapat fetita din brate.

Copilul a cazut 3 etaje si a sfarsit tragic, pentru un selfie

O fetita de 10 luni din India a sfarsit intr-un mod infiorator, dupa ce a alunecat din bratele mamei sale, in timp ce aceasta incerca sa isi faca un selfie cu sotul ei.

Imaginile socante arata cuplul facandu-si mai multe selfie-uri intr-un centru comercial. Cand avanseaza pe scara rulanta, pentru a ajunge la etajul superior, cei doi se opresc din nou pentru un selfie, moment in care copilul de 10 luni aluneca din bratele mamei si cade printre balustrade 3 etaje.

Potrivit martorilor care au vazut incidentul, citati de Dailymail, tatal i-ar fi cerut sotiei sale sa faca un selfie pe scara rulanta, iar femeia s-a dezechilibrat, scapand astfel copilul.

Ulterior, trecatorii si parintii intra in panica si incearca sa ajunga la bebelus.
Din pacate insa, copilul a murit pe loc si, desi a fost dus la spital, a fost pronuntat decesul sau.

Autoritatile au inceput investigatiile in acest caz. Pana acum, un purtator de cuvant a declarat ca decesul bebelusului a survenit in mod evident ca urmare a unui accident si ca parintii nu vor lua vreo masura legala.

Sursa: dailymail.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie