Copil de gradinita, strans de gat si de organele genitale de educatoare

Parintii unui copil din Focsani acuza gradinita la care si-au dus baietelul pana de curand de agresiune, copilul venind vanat acasa, transmite Digi24.

Focsani: Baietel strans de gat si organe genitale de educatoarea sa

Baiatul ar fi fost strans de gat de educatoare, iar cand i s-au cerut lamuriri, femeia le-a pus parintilor ca cel mic ar fi cazut. Copilul insa a avut o alta versiune pe care le-a povestit-o parintilor.

 

Baietelul a acuzat dureri la nivelul organului genital, iar cand a fost intrebat de ce face pe el a explicat ca a fost strans de educatoare din zona genitala si de gat. Tratamentul ar fi fost aplicat de catre cadrul didactic ca masura de corectie, deoarece cel mic „ar fi fost obraznic”.

Alarmati de cele auzite, parintii au sesizat gradinit, dar au depus si o plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Focsani.

Conducerea gradinitei in care invata baietelul a explicat pentru sursa citata ca inca nu s-a luat o decizie in ceea ce o priveste pe invatatoarea vizata de acuzatii.

Pentru a-l ajuta sa isi revina din socul celor indurate, parintii isi duc copilul la psiholog. In urma acuzatiilor, Inspectoratul Scolar Vrancea a demarat o ancheta in acest sens.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau