Un copil de trei ani, găsit decedat într-un iaz după ce fusese lăsat în grija bonei

Un băiețel de trei ani, dat dispărut în cursul zilei de marți, 14 iunie, a fost găsit de poliție, după 30 de aore, decedat într-un iaz. Totul s-a petrecut în Massachusetts, SUA. Băiatul, identificat ca Harry K, a fost dat dispărut marți dimineață. Harry fusese lăsat de părinți în grija bonei, Freda Lane, la reședința acesteia, la ora 7 a dimineții. Tot acolo se mai afla și copilul altei familii.

Harry a fost văzut ultima oară la 9:15 A.M, iar 15 minute mai târziu era de negăsit și a fost dat dispărut. Bona este cea care a alertat autoritățile. După 30 de ore de căutări, corpul neînsuflețit al copilului a fost găsit într-un iaz, în apropierea locuinței bonei.

Citește și: O fetiță uitată accidental într-un autobuz școlar a murit din cauza căldurii excesive din vehicul

Din primele constatări ale anchetatorilor, copilul ar fi ieșit din casă într-un moment de neatenție al bonei și s-a dus să se plimbe, rătăcindu-se în zona împădurită din jurul locuinței. Un purtător de curând a declarant că nu există dovezi care să indice vreo posibilitate de răpire sau crimă.

„Era un copil activ. Îi plăcea să iasă afară. Când era acasă, se ducea în curte să se joace. Era un copil sănătos, dar nu putea vorbi. Încerca să învețe cum să vorbească, dar nu putea vorbi', a spus tatăl copilului, la scurt timp după tragedie, potrivit Daily Mail.

Ancheta în acest caz este încă în desfășurare, iar polițiștii încearcă să descopere cum s-a produs tragedia.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri