Un copil de trei ani s-a urcat la volan și și-a accidentat mama

Un copil în vârstă de trei ani, din Târgu Jiu, s-a urcat la volanul unui autoturism aflat în curtea locuinţei şi a reuşit să pornească maşina. Copilul a accidentat-o pe mama sa.

Autoturismul se afla în marşarier în momentul în care a copilul a învârtit cheia aflată în contact. Mama acestuia, în vârstă de 36 de ani, care se afla în spatele autovehiculului a fost lovită. După incident,  femeia a sunat la 112.

Citește și: Copil pierdut de părinți pe drum, după ce a căzut din mașină cu tot cu scaunul auto

„Luni, în jurul orei 19.30, politiștii din Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 36 de ani, din localitate, despre faptul că, în timp ce se afla în curtea locuinţei, ar fi fost lovită de autoturismul proprietate personală, la volanul căruia se urcase minorul său, în vârstă de 3 ani, care fusese lăsat nesupravegheat, pentru o scurta perioadă de timp. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, potrivit adevărul.ro.

sursa foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau