Copilul care a supravietuit avortului si i-a uimit pe medici

Claire a sfidat viata din ziua in care s-a nascut pentru ca nu ar fi trebuit sa se nasca.

Claire face parte dintr-o categorie extrem de rara de bebelusi care au supravietuit avortului. Iar ca povestea sa fie si mai surprinzatoare, trebuie mentionat faptul ca ea a avut o sora geamana, care din pacate nu a supravietuit avortului.

Mama lui Caire avea doar 13 ani cand a ramas insarcinata si a fost dusa la o clinica pentru avort cand se afla in luna a cincea de sarcina.

Dupa ce a fost facut avortul chirurgical, mama lui Claire a fost sfatuita de o prietena de la scoala sa mearga la medic sa mai faca un control cateva saptamani mai tarziu.

Prietena ei avea senzatia ca ceva nu era in regula si a reusit sa o convinga pe mama lui Calire sa mearga inapoi la medic.

 

clipboard03
„Esti inca insarcinata. Avortul a fost facut cu succes insa esti inca insarcinata. Erai insarcinata cu gemeni. Inca ai un bebe in burtica” i-a spus medicul.

La doar doua saptamani dupa ce mama sa a aflat aceasta veste, Claire a venit pe lume.

 

clipboard06
Cantarind putin peste 1500 de grame, Claire s-a nascut  cu talipes equinovarus (o malformatie congenitala a picioarelor) si cu ambele solduri dislocate si a ramas in spital conectata la aparate mai bine de 2 luni.

Chiar si dupa ce a putut merge acasa, Claire a purtat un ham care sa ii corecteze soldurile dislocate si a avut ambele picioare in ghips pentru corectarea pozitiei.

Desi a avut parte de un start in viata greu si plin de provocari, astazi Clarie este puternica si duce o viata fericita.

La varsta de 20 de ani, Claire a decis sa isi caute mama biologica. La prima intalnire cu mama sa biologica, Claire i-a dus o felicitare pe care i-a scris: „Iti multumesc pentru ca ai ales viata pentru mine”.

 

clipboard01

Acela a fost momentul in care mama sa biologica a inzbucnit in lacrimi si i-a povestit cum a venit ea pe lume.

Intrebata daca are resentimente fata de mama sa bilogica, Claire a raspuns: „Nu, in niciun caz. Mama mea biologica este eroul meu pentru ca nu era nevoita sa imi spuna si prin curajul de care a dat dovada, multe vieti se schimba. Avortul nu afecteaza doar o singura persoana ci are un efect de domino.”

Sursa: shareably.net
Video: Youtube.com
Foto: Captura video Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate