Copilul – manual de utilizare

Autor: De DR.MED. Brett R.Kuhn si Joe Borgenicht
Colectia: Familia
Redactor de carte: Oana Cozonac

Am reusit sa gasim o serie de titluri care pot raspunde la intrebarea principala pe care o pun toti parinti: copiii astia nu se livreaza cu un manual de utilizare? Acum, da!

Editura House of Guides a lansat o serie de manuale de utilizare, pe grupe de varsta. Vei vedea cat de usor poti intelege cum functioneaza corpul uman si de ce este nevoie la fiecare moment al vietii, urmarind interesantul si distractivul mod in care autorii ofera explicatii, tratand absolut toate aspectele ca si cum ar vorbi despre aparatura electrocasnica.

In momentul in care reusesti sa intelegi si sa stapanesti modul de functionare al copilului, acesta se defecteaza, refuza alimentarea, plange fara motiv si se impotriveste incercarilor tale de a-l imbraca. Bebelusul tau tocmai s-a actualizat la stadiul de copil.

Oricare ar fi grijile tale legate de acest subiect, vei gasi solutiile in aceasta carte, oferite de pediatrul psiholog dr. Brett R. Kuhn si de co-autorul Joe Borgenicht. Impreuna, ei ofera sfaturi foarte pretioase pentru toti cei care vor sa afle lucrurile elementare ale ingrijirii copilului.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Lectura