Copilul meu s-a lovit la cap

As dori si eu sa stiu ce inseamna la copilul meu de 2 ani si 2 luni traseu eeg spontan cu descarcari de polivarfuri ample lente, grupate, predominant in emisfera stanga? Va adresez aceasta intrebare intrucat in urma cu 2 saptamani a cazut si s-a lovit cu capul de tocul usii, iar in urma traumatismului i s-a umflat locul unde s-a lovit (in spate la ceafa, in dreptul lobului occipital).

A plans putin, dar alte simptome nu a avut, medicul a zis sa revin peste 10 zile sa-i faca un FO si un eeg, FO a iesit normal iar traseul eeg – cel pe care v-i l-am spus mai sus, dar tinand cont ca nu a fost sedat inclin sa cred ca rezultatul nu este relevant 100%.

Medicul neurochirurg mi-a zis sa-i fac un tomograf, iar eu am refuzat pentru ca nu vreau sa-l mai radiez iar si daca, clinic copilul este bine nu vad de ce ma grabeste neurochirurgul cu tomograful, m-am gandit sa-i repet eeg, dar copilul sa fie sedat. Astept cu nerabdare raspunsul dvs, va multumesc.

Intrebare pusa de: Laura( 39 ani), , Iasi

Expertul nostru va raspunde:

Copilul trebuie vazut de un neuropsihiatru de copii, care trebuie sa-l examineze atat clinic, cu examen neurologic complet si va citi si traseul EEG.

Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului