Copilul tau daruieste o jucarie unui copil din centrele de zi si primeste una noua

Ziua de 1 iunie este si pentru CMU un prilej de a oferi celor mici surprize memorabile. In saptamana 31 mai – 4 iunie, in cadrul clinicii CMU Kids, copiii din Bucuresti vor avea ocazia sa ofere un motiv de bucurie copiilor din centrele de zi ale fundatiei United Way.

Copilul tau va darui o jucarie unui copil de la fundatia umanitara, si va primi din partea Centrului Medical Unirea o jucarie noua.

„Copiii sunt cea mai mare bogatie a oamenilor, iar cel mai pretios dar al nostru pentru ei este iubirea, care trebuie sustinuta nu doar prin vorbe, ci mai ales prin fapte.

Iubirea si rabdarea ii va invata pe copii sa fie buni cu cei din jurul lor si astfel ei insisi vor deveni cu adevarat oameni', a declarat Wargha Enayati Director General CMU.

Tot cu ocazia zilei copilului, este asteptat, in premiera in Bucuresti, Red Grammer, cantaret de origine americana, dublu nominalizat la Grammy.

Artistul va sustine luni, 31 mai, la sediul CMU din Ion Ionescu de la Brad, nr. 5B, incepand cu ora 19.00, un concert dedicat copiilor din Romania.

In dimineata aceleiasi zile, Red Grammer va fi prezent la Spitalul Fundeni, la Institutul Oncologic Bucuresti, sectia oncopediatrie, unde va sustine un spectacol pentru micii pacienti.

In ziua de 5 iunie, Red Grammer, va vizita Spitalul de Copii Budimex, iar apoi il gasim la Carturesti unde isi va lansa cartea. Tot pe 5 iunie, de la ora 16.00, artistul va canta live la JukeBox.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri