Cord Blood Center lanseaza proiectul „Pentru copilul tau, un CEC in alb!”

Cord Blood Center – Prima banca de celule stem din Romania lanseaza proiectul Pentru copilul tau, un CEC in alb!', parte a campaniei CORDonul rosu salveaza vieti.

Proiectul consta in sprijinirea clientilor Cord Blood Center care recolteaza celule stem din sange placentar pentru copiii lor si care, pe viitor, pot avea nevoie de un transplant.

Recoltand celule stem cu Cord Blood Center beneficiezi de acoperirea costurilor presupuse de aceasta interventie. In caz de nevoie, Cord Blood Center preia grijile financiare si te lasa sa te ocupi exclusiv de recuperarea starii de sanatate.

Astfel, vei beneficia de suma maxima de 185.000 Euro. Cord Blood Center va deconta toate cheltuielile necesare transplantului pana in maxim 155 000 Euro, care vor fi directionati catre centrul medical acreditat unde va avea loc transplantul. Diferenta de 30.000 Euro iti va fi virata direct, pentru acoperirea costurilor privind cazarea, transportul sau alte cheltuieli colaterale.

Este un serviciu oferit in premiera si in exclusivitate in tara noastra si a fost gandit pentru a te sprijini in cazul in care copilul tau ar avea nevoie de un transplant in strainatate.

Mai multe informatii pe www.cordcenter.ro.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri