Cori Gramescu: Your Personal Best – primul program de sport pentru începători

Cori Grămescu, reputat antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness şi nutriţionist, a conceput în premieră pentru piaţa de sport din România, Your Personal Best – primul program de sport dedicat femeilor începătoare.

Programul este special conceput pentru doamnele începătoare care, din motive de timp şi program încărcat la birou sau acasă, nu pot respecta programul strict al unei săli. Astfel programul Your Personal Best a fost gândit şi conceput pentru femeia activă şi va fi personalizat în funcţie de obiectivele, preferinţele, nevoile şi programul acesteia.

Programul Your Personal Best include: abonament la sală ( cu acces nelimitat); o şedinţă de consiliere cu Cori Grămescu; un seminar /lună cu reţete de gătit plus idei de mese în oraş; program personalizat de antrenament progresiv şi monitorizare zilnică a dietei.

Înscrierile se fac la LadyFIT Gym până pe dată de 3 noiembrie 2014, inclusiv, iar preţurile încep de la: 500 lei pentru o lună de zile; 950 lei pentru două luni; 1200 lei pentru trei luni şi 2100 lei pentru şase luni.
Your Personal Best este un sistem eficient şi realist, sustenabil în timp, eficient din punctul de vedere al costurilor şi cu rezultate excelente, care se menţin în timp, declară Cori Grămescu – owner LadyFIT Gym.

Ce înseamnă o lună de Your Personal Best

Personal Improvement – seminar de grup pentru o eficiență personală.
Personal Diet – o şedinţă de analiză a stilului de viaţă, a preferinţelor şi abilităţilor alimentare, în urmă căreia vei primi o dietă cu adevărat personalizată în funcţie de obiectivele, preferinţele şi resursele tale în alimentaţie.
Personal Training System înseamnă conceperea unui program de antrenament pornind de la abilităţile individuale şi timpul disponibil, antrenament care să îţi permită accesul la programe de exerciţii în funcţie de programul tău de lucru şi ritmul propriu, în aşa fel încât să fie complet personalizat şi adaptat nevoilor individuale.

Pe data de 3 noiembrie, în cadrul sălii LadyFIT- first gym for delicate women, începând cu ora 20:00, Cori Grămescu te invită la prima întâlnire dedicată programului Your Personal Best. În cadrul acestei întâlniri, Cori va oferi informaţii despre program, doamnelor şi domnişoarelor care şi-au achiziţionat abonamente. Pentru înscrieri la programul Personal Best, va rugăm să sunaţi la recepţia sălii LadyFIT: 021-311.10.95; 0726 438 348 sau să accesaţi site-ul www.ladyfit.ro

Cine e Cori Grămescu

Cori Grămescu este antreprenor de la vârsta de 20 de ani, trainer de Pilates de la 21 de ani, designer de programe de antrenament de la 25 de ani, nutriţionist de la 29 de ani . De doi ani studiază medicina în cadrul UMF Carol Davila Bucureşti şi în 2014 a început un MBA la Maastricht School of Management. De-a lungul timpului a coordonat antrenamentul în diferite momente de viaţă pentru mai multe persoane publice din România, printre care se numără Simona Pătruleasa, Roxana Ionescu, Minodora, Raluca Lăzăruţ, Mirela Boureanu Vaida, Dragoş Bucurenci şi a realizat diverse materiale despre sport alături de Lavinia Pârva, Laura Cosoi şi Dana Rogoz. În 2013, Cori Grămescu a obţinut Certificare ca nutriţionist prin Masterclass, curs acreditat CNFPA. De la începutul carierei şi până în prezent, Cori Grămescu a antrenat peste 12.000 de cliente, de toate vârstele, de la 8 la 86 de ani.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dieta, nutritie, sport