Corina – Primul pictorial cu Robin

Am asteptat-o pe Corina in camera pregatita special la Residence Hotels Cerisiers pentru prima ei sedin]a foto alaturi de iubitul sau, Ioan, si de copilul lor, Robin.

A intarziat putin, dar avusese grija sa puna la punct toate detaliile: o geanta cu hainele baietilor, una cu tinutele ei, plus un bagaj imens de buna dispozitie cu care ne-a molipsit si pe noi.

Corina ar putea scrie o carte despre cum sa nu ai depresie postnatala, cum sa arati super fara sa tii dieta dupa nastere si, in general, cum sa fii o mama cool (intelegand prin asta cum sa fii o mama normala si relaxata).

Ioan este genul de tata total implicat in viata familiei si mai ales in cresterea lui Robin. In timp ce Corinei i se fac ultimele retusuri la machiaj, baietii sunt intr-o camera alaturata. Intram incet, sa-i invitam la primul cadru. Urmeaza sedinta foto si interviul.

Corina, toata lumea este interesata de tine, de familia ta, de cum arata copilul… Cum privesti si mai ales cum primesti acest interes?
E normal ca atunci cand iti asumi statutul de persoana publica sa fii pregatit si ca lumea sa fie interesata de tot ceea ce faci, de tot ce te inconjoara. Nu ma deranjeaza deloc acest lucru, mi se pare absolut firesc ca lumea care ma place si care-mi asculta muzica sa-si doreasca sa vada sau sa cunoasca putin mai mult din ceea ce se-ntampla in viata mea privata.

Experienta de mama este asa cum te asteptai?
Este minunat sa fii mama. Este de departe cel mai frumos dar pentru o femeie si nu ma feresc sa folosesc expresia asta, chiar daca este un sablon teribil – pentru ca, sincer, chiar asa e… Ce-i drept, este si teribil de greu, pentru ca ai un alt fel de responsabilitate si simti asta in fiecare moment.

Partea buna e ca sunt „recompense” uriase, cum ar fi primul zambet, prima data cand te prinde de-un deget cu manuta sau cand se lipeste de tine de parca ar fi un fel de a doua piele. Partea „proasta” e ca uneori ai vrea sa ai macar cinci minute pentru tine… Una peste alta, ce sa spun, nu as schimba „rolul” de mama cu nimic altceva! Dimpotriva, abia astept sa repet experienta!

Cum este Ioan ca tata?
Ohoho, the best! Nelu este super tatic, pe cuvant! (rade) Este extrem de responsabil, atent, afectuos, jucaus. Ii face baita, ii schimba scutecele si il face sa rada toata ziua pe Robin. Nu mai spun ca ii cumpara in fiecare zi jucarii sau ca plimbarea lui zilnica prin padure impreuna cu Robin este mai importanta decat orice intalnire de business!

Care sunt prioritatile voastre acum?
Cel mai important acum e sa petrecem cat mai mult timp cu Robin, pentru ca timpul trece incredibil de repede, iar clipele astea de inceput, cand el se schimba enorm de la o zi la alta, nu ti le da nimeni in reluare daca nu ai fost acolo sa il vezi…

Noi nu incetam sa ne minunam privindu-l, pentru ca bebelusul de acum o luna e deja baietel, rade, gangureste, se joaca, asa ca nu vrem sa pierdem niciuna din clipele acestea minunate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii