Cosmetice bio -oferta promotionala- la Baby Expo

Este usor sa uiti de tine daca esti proaspata mamica. Putine sunt sansele sa mai ai timp pentru tine. Cateva minute, doar ale tale, intr-o baie fierbinte si cu un ceai aromat, iti pot da insa energia de care ai nevoie pentru ziua ce urmeaza. Energia si relaxarea te ajuta sa te bucuri mai mult de zambetele sau gangurelile celui mic.

Cosmetice bio pentru proaspetele mamiciIn luna martie ingrijeste-te BIO! Cocon iti propune seturi speciale bio de ingrijire pentru gravide si mamici. Le gasesti pe toate la www.cocon.ro.

In perioada 10 – 13 martie Cocon.ro te asteapta la Baby Expo, stand E11 sa descoperi beneficiile produselor bio (cu reduceri la seturi pentru mamici si gravide).

Vital Touch iti propune produse speciale pentru mamica si gravida ce contin cele mai pure ingredinte organice:

  • Uleiul din nuca de cocos hidrateaza pielea, iar amestecul de uleiuri esentiale din fructe de ienupar, grapefruit si bergamota detoxifiaza si te invioreaza.
     
  • Formula speciala cu galbenele, aloe vera si un amestec senzual si luxos de uleiuri esentiale: ylang ylang si bergamota, te ajuta sa te relaxezi.
     
  • Untul de shea, galbenele, seminte de maces si vitamina E, sunt combinate special pentru pielea ce necesita o ingrijire suplimentara. Ultrarehidratante, stimuleaza regenerarea celulara cu uleiuri esentiale de lavanda si trandafir.

Vino acum pe www.cocon.ro si beneficiezi de oferta promotionala – reduceri de 25% – pentru toate produsele Bio din gama Natalia Vital Touch de ingrijire a  mamelor si viitoarelor mamici, reduceri valabile in limita stocului existent.

PROMO


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si moda
Buton