Costa d’Oro – sanatate in fiecare zi

Costa dOro va recomanda sa consumati cel putin o lingurita de ulei de masline extravirgin pe zi pentru sanatatea dumneavoastra!

Costa d'Oro – sanatate in fiecare ziUleiul de masline extravirgin pastreaza intacta aroma, gustul, vitaminele si proprietatile fructelor maslinului. Uleiul de masline extravirgin este singurul ulei vegetal care poate fi consumat imediat dupa stoarcerea fructelor.

La baza beneficiilor aduse de uleiul de masline extravirgin sta bogatia de antioxidanti, vitamine si acizi grasi monosaturati continuti de acesta.

Una dintre cele mai importante si mai puternice categorii de antioxidanti sunt polifenolii, prezenti in cantitati mari in uleiul de masline. Acestia, in combinatie cu vitaminele A, D si E din uleiul de masline au un rol extrem de important in protejarea celulelor impotriva atacurilor radicalilor liberi prezenti in organism.

In plus, continutul mare de grasimi monosaturate confera extravirginului proprietatea deosebita de a reduce colesterolul rau' (LDL).

Uleiul de masline este tolerat foarte bine de catre stomac. De fapt, el are capacitatea de a proteja stomacul si are efecte benefice impotriva ulcerului si gastritei.

Folosirea constanta a uleiului de masline extravirgin in alimentatia de zi cu zi contribuie eficient la o sanatate mai buna.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati