Cozonac cu rodii si ciocolata

Ingrediente:

1 cozonac gata facut,
1 plic budinca de ciocolata,
1 plic budinca de vanilie,
800 ml lapte,
200 ml frisca,
2 rodii,
zahar pudra pentru ornat

Preparare:

Prepari cele 2 budinci in vase separate, dupa instructiunile de pe plic, folosind pentru fiecare cate 400 ml lapte si 100 ml frisca proaspata. Tai cozonacul in 3 felii orizontale. Tapetezi o forma de cozonac cu hartie de copt si asezi un strat de cozonac. Torni budinca de ciocolata si asezi deasupra alt strat de cozonac. Pui tava in congelator timp de 5 min.

Continui cu un strat de budinca de vanilie si inca unul de cozonac si iar dai tava la congelator. Cand termini de aranjat toate straturile, o pui la frigider timp de 4 ore, dupa care scoti prajitura din forma si presari peste ea zahar pudra. Cureti rodiile de coaja, scoti semintele si ornezi prajitura cu acestea. Pofta buna!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Buton