Cozonacul de Acasa de la Boromir

Anul acesta, Boromir a pregatit o editie de cozonaci cu totul speciala pentru sarbatori: Cozonacul de Acasa cu nuci, stafide, bucati de portocale si urari pentru cei dragi.

Cozonacii Boromir din Gama Traditionala (Cozonacul de Acasa)  Cozonacii Boromir din Gama Traditionala (Cozonacul de Acasa) se gasesc acum pe rafturi in cutii de 1 kilogram si pot fi achizitionati atat de la retelele de hipermarketuri si supermarketuri din intreaga tara, cat si din magazinele de comert traditional.

Cozonacii inseamna sarbatoare. Gama Traditionala de la Boromir isi propune sa ajute oamenii sa transmita mai departe un gand frumos, chiar prin intermediul cozonacilor pe care ii daruiesc celor dragi: scriind o urare direct pe ambalajul din carton tip cadou al cozonacului.

Pe langa Gama Traditionala, si gama Boromir Clasic vine cu un nou ambalaj special pentru sarbatori, in cutii de carton tip cadou de culoare mov.

Boromir Clasic este o gama bazata pe retete populare si are patru sortimente: cozonac cu ciocolata, cu crema de nuci, cu nuca si cacao, respectiv cu nuca si stafide.

Cozonacii Boromir sunt produsi cu ajutorul unor procedee si echipamente moderne, dar care pastreaza caracterul traditional al procesului, pentru ca fiecare cozonac sa aduca spiritul si bucuria specifice sarbatorilor de Craciun. Savoarea si aroma lor sunt date atat de calitatea ingredientelor cat si de timpul dedicat prepararii.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati